Perinnevärit houkuttelevat

Mahtavaa elokuun alkua kaikille! Näin se aika kiitää. Tuntuu että kesä ei ole vielä edes päässyt alkuun ja jo ollaan elokuussa. Ihmeellistä...


Elokuu on toki vielä kesäkuukausi, mutta silti se tarkoittaa syksyn lähestymistä ja tavallaan uuden aikakauden alkua. Monet palaavat lomilta töihin, pikkuiset ekaluokkalaiset tallustavat kouluu ensimmäistä kertaa, opiskelijat valmistautuvat syyslukukauden uurrastukseen, joku hankkii salikortin taltuttaakseen kesäkilot ja toinen päättää ilmoittautua italiankielen kurssille.

Elokuu on meille suomalaisille tavallaan uuden alku, kuin vuoden ensimmäinen kuukausi. Taas palaamme arkirutiineihin, siihen elämänpyörään josta vapauduimme kesäkuun alussa tai silloin kun jäimme lomalle :)
JUVIssa me innostumme elokuun mukanaan tuomista syysväreistä. Kesän pastelliset jäätelövärit jäävät taakse ja tutut ja turvalliset perinnevärit valtaavat alaa.

Syksy tarkoittaa meille tiilenpunaista, tumman sinistä, poltettua oranssia, vanhan vihreää ja keltaista okraa. Suorastaan tekisi mieli tarttua siveltimeen ja maalata keittiön kaapit keltaokran värisiksi ja vaihtaa verhot sinivalko-ruudullisiksi. Takaisin perussävyihin!


Kulmavitriini on saanut pintaansa lämpimän terracotan sävyn (maitomaalit) ja sisäosaan viileän vaaleansinisen.Vanhan siniseksi pintakäsitelty kirjoituspöytä (135x60 cm)Vitriini on maalattu Allbäckin pellavaöljymaaleilla englanninpunaiseksi. Sisäosa on jäänsininen. Vitriini (L. 85 x S. 43 x K. 227 cm)Lue myös:
Värillä on väliä!
Värin valitseminen


Tämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit