Herrasmies-tyyliin

Tumma petsaus, jyhkeä muotoilu, nahkaiset yksityskohdat, ruututekstiilit... Nämä maskuliinisen tyylin peruspilarit huokuvat sisustuksessa arvokkuutta, tyyliä ja miehekästä jämäkkyyttä. Muodot ovat selkeitä, mutta kuitenkin klassisia.

JUVIn Laivasto- ja Amiraali -sarjan huonekalut sopivat hienosti klassiseen, mutta kuitenkin suoralinjaiseen makuun. Mallit ovat jyhkeitä ja pelkistettyjä, mutta menneen ajan glamouri on havaittavissa.


JUVIn  tervaleppäinen Amiraali-piironki petsattuna tummaksi (L. 89 x S. 45 x K. 150 cm)


JUVIssa huonekalumateriaalina käytämme pohjoismaisia puulajeja kuten koivua, tervaleppää ja mäntyä. Myymme täyspuiset huonekalumme puuvalmiina, jolloin ne voi pintakäsitellä omaan kotiin sopivalla värillä. Ei tarvitse käyttää sademetsäpuulajeja, sillä vaalean tervalepän saa petsattua tummaksi vaikkapa pähkinän tai mahongin sävyyn.

Laivasto tv-taso on saanut vetimiksi merihenkiset nahkakahvat.

Laivasto tv-taso (L. 145 x S. 46 x K. 76 cm)Antiikkimessinkiset kulmapalat antavat rouhean loppusilauksen. Kulmapaloja voi ostaa myös erikseen JUVIsta.
5-laatikkoinen kirjoituspöytä värjättynä mahongin sävyyn. Vetimiksi on valittu karut ruosterauta kahvat, jotka antavat hauskan kontrastin kiiltävän pöydän kaverina.

5-ltk kirjoituspöytä (121 x 55 cm)
Keittiölipasto toimii näyttävänä tasona ja kätkee sisäänsä paljon tavaraa. Ovien yläpuolella on vetolevyt, jotka tarjoavat lisälaskutilaa.
VINKKI:   Nyt JUVI-uutuutena Firenze-komuutit! Kurkkaa kuvat: UUTUUDET

Iso keittiölipasto (L. 184 x S. 47 x K. 83 cm


Ruututekstiilit syksyyn!  Victor-tyynyt; 25 x 45 cm ja 45 x 45 cm.


Antiikkimessinki sopii tyylikkäästi tummaksi petsatun puun kaveriksi. Kuvassa antiikkimessinkinen kuppivedin.


Lue lisää:   Laivasto- sarja
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit