Kesälomalla maalataan


Kesä on taas saapunut! Nyt on oikea aika rentoutua, miettiä mukavia asioita, sisustaa kesähuvilaa, liottaa varpaita järvessä, istustella nuotion lämmössä... Osa haluaa lomallaan ottaa täysin rennosti ja olla tekemättä mitään. Toiset taas nauttivat pikkupuuhista, jotka rentouttavat mieltä ja saavat aikaan hyödyllisiä asioita mm. terassin rakentaminen, aidan maalaus, puutarhan hoitaminen jne. Omaan kesälomaani kuuluu mm. maalailu. Vanhojen huonekalujen, puunaulakoiden, hyllykköjen, ikkunanpokien jne. uudelleen pintakäsittely on aina yhtä rentouttavaa ja tuoreella maalipinnalla saa aikaan täysin uuden ja freessin ilmeen. Kesämökki kaipaa aina jotain pientä fiksausta, joten kun lähden lomalle otan mukaani muutaman purkin pellavaöljymaalia (tarttuu lähes kaikille pinnoille) ja pari sivellintä, niin kiireettömät kesäpäivät tulevat hyödynnettyä uutta luomalla. :)


Ottosson Färgmakeri AB:n korkealaatuiset pellavaöljymaalit löydät JUVIsta. Pellavaöljymaalia voidaan käyttää monella tavalla ja tarvittaessa muunnella maalin ominaisuuksia halutun lopputuloksen ja käyttötarkoituksen mukaan. 

Ottosson pellavaöljymaalit sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.


Ottosson pellavaöljymaaleja löytyy laaja kirjo eri sävyjä.
Tervetuloa tutustumaan kauniisiin perinnesävyihin 
Vantaan ja Espoon myymälöihimme!


Kesäloma on myös oivallista aikaa oppia uutta! Vaikkapa koristemaalausten ja erilaisten antiikkikäsittelyiden harjoittelu ja tekeminen on hauskaa puuhaa. :) JUVIsta saat ohjeita ja vinkkejä erilaisiin antiikkikäsittelyihin. 


Vaatekaapin oveen on tehty kustavilaistyylinen koristemaalaus.


Tämän kirjoitti:  Elisa


Suositut tekstit