JUVI-kodin katseenkiinnittäjä


Nuorenparin olohuoneen katseenkiinnittäjänä paistattelee JUVIn Verona-komuutti. Kustavilaistyyliin ihastunut pariskunta rakastaa komuutin 1700-luvun henkeä ja sitä kuinka hienosti se kruunaa olohuoneen rauhallisen ja keveän tunnelman. Samalla upea katseenkiinnittäjä tuo aina niin tarpeellista säilytystilaa sisustuslehdille, kruunukynttilöille ja maljakoille. Verona-komuutin päälle saa tehtyä kauniita asetelmia vaikkapa valokuvista.
Verona-komuutti on pintakäsitelty perinteisillä maitomaaleilla vaaleanharmaaksi ja lisäksi siihen on tehty rouhea antiikkiviimeistely; tumma etikkapetsi tulee kauniisti kulmista ja reunoista esille. Oven salmiakki-kuviot on korostettu maalaamalla ne lumivalkoisiksi. Rouheat antiikkikulutukset tuovat särmää ja luonnetta 
muuten niin hempeän vaaleaan sisustukseen.Olohuoneen takaseinä on tapetoitu beigepohjaisella lintutapetilla. Komuutin viileä harmaansävy nousee kauniisti esille lämpimän väristä seinää vasten. Verona-komuutin vieressä on JUVIn Gripsholm-nojatuoli ja rahi.JUVI-sisustuksia lisää:

Hempeä JUVI-koti

Kevättä ilmassa JUVI-kodissa

Kustavilaista ja varhaisrokokoota

Kustavilaistyylinen makuuhuone

Visiitti kustavilaiseen JUVI-kotiin


Tämän kirjotti:  Elisa


Suositut tekstit