Medaljonki-tuoliJUVI®  Medaljonki-tuoli sopii kauniisti vanhojen antiikkituolien rinnalle, mutta myös nykykodin ruokasalin tuoliksi. Kustavilainen Medaljonki-tuoli on yksittäisenä tuolina kaunis katseenkiinnittäjä vakkapa olohuoneen tai makuuhuoneen nurkassa. JUVI® Medaljonki-tuoli esitellään myymälöissämme puuvalmiina eli pintakäsittelemättömänä. Sen saa siis juuri siihen väriin kun sinun kotiisi sopii.


Kuvassa puuvalmis eli pintakäsittelemätön Medaljonki-tuoli.
- Värin päätät sinä ! -


Kustavilaisajalle tyypillisiä värejä olivat eri harmaan sävyt. Kustavilaisharmaita nimitettiin usein helmenharmaaksi, mutta väri saattoi vaihdella vihertävästä sinertävään ja lähes valkoisesta tummaan savenväriin, asiakkaan toiveista ja käytettävistä väripigmenteistä riippuen.


Kuvassa Medaljonki-tuolit on maalattu vaaleanharmaiksi. Sama harmaa jatkuu ruokapöydän jaloissa. Kansi on petsattu tummaksi.
JUVI® Medaljonki-tuolia myymme myös käsinojilla. Kuvan tuoli on antiikkikäsitelty pirteällä vaaleansinisellä ja kankaaksi on valittu raikas rokokookangas. Tyylisuunnilla saa leikkiä! ;)  Lue myös: Kustaviaisuus + rokokoo

Vaaleankeltaisiksi maalatut Medaljonki-tuolit ovat yhdistetty raffin lankkupöydän kanssa.
Verhoilukankaaksi on valittu hempeä vaaleanvihreä ruusukangas. JUVI®  -tuolit on helppo verhoilla itse tai ne voi verhoiluttaa kauttamme ammattiverhoilijalla. Pehmuste on irrallinen ja siinä on pohjakangas valmiina. Verhoilukangas voidaan kiinnittää pohjakankaan päälle esim. niittipyssyllä.
Osta tyylikäs Medaljonki-tuoli nettikaupastamme:

Lue myös:  Kustavilaiset Druvan- ja Eleonoora-tuolit
                   JUVI-tuolit 1-osa
                   JUVI-tuolit 2-osa


Tämän kirjoitti:  Elisa
Suositut tekstit