Viileä vaaleansininen

Vaaleansininen on rauhallisen hempeä sisustusväri joka tuo pehmeyttä interiööriin. Se ei ole pelkästään lastenhuone-väri, vaan sopii käytettäväksi tilassa kuin tilassa. Makuuhuoneessa vaaleansininen tuo rauhoittavaa tunnelmaa, kylpyhuoneessa raikasta spa-henkeä ja olohuoneessa se antaa keveää ja hienostunutta ilmettä. Viileä vaaleansininen avartaa tilaa ja antaa raikkaan säväyksen. Vaaleansininen  sopii kauniisti yhdistettäväksi vaikkapa beigen, tumman ruskean ja valkoisen kanssa.

TV-kaappi (135x45x135 cm)

JUVI® :n TV-kaappi on antiikkikäsitelty kauniisti  vaaleansinisellä. Alle on levitetty tummaa petsiä ja päälle vaaleansinistä maitomaalia. Kulmia ja reunoja on kulutettu kevyesti auki, jolla ollaan saatu aikaan astetta mielenkiintoisempi ja rouheampi ilme. Valkoiset posliininupit kruunaavat herkän kokonaisuuden, joka henkii menneen ajan tunnelmaa. 


TV-kaapin ovet ovat taitto-ovet, eli ne kääntyvät päällekkäin sivuille. Näin ne eivät vie liikaa tilaa. Kukapa arvaisi että kauniin perinteisen kaapin sisältä paljastuu televisio...? 

Lue lisää JUVI®  TV-kaapeista:  Täältä JUVI®  :n Verona-komuutti on maitomaalattu hennoksi jäänsiniseksi.
Lisäksi pintaan on tehty kaunis antiikkipatinointi ja -kulutus.

Kurkkaa lisää: Maitomaalit


Vaaleansiniseksi vahattu piironki on saanut kumppanikseen raffit ruosterautaiset kuppivetimet. 
Kuvan piironki on L. 50 x S. 35 x K. 90 cm. 

Valmistamme kyseistä piironkia myös seuraavilla mitoilla: 
L. 50 x S. 35 x K. 70 cm  
L. 50 x S. 40 x K. 110 cm
Lue lisää:  Kapeat piirongit

Käsinojallinen Medaljonki-tuoli toimii olohuoneen katseenkiinnittäjänä. Tuoliin on valittu pirteä väriyhdistelmä: vaaleansininen ja pinkki. Vaaleansinisellä maalattu tuoli on antiikkiviimeistelty kauniisti ja istuimen irtopehmusteeseen on kiinnitetty pinkki ruusukangas.


Vitriini kokonaisuus on vahattu Osmo Colorin puuvahalla, sävy: Vaaleansininen.


More is more. Jos hempeä vaaleansininen tuntuu liian herkältä, voi pintaan valita astetta voimakkaamman sinisen. JUVI® :n Talonpoikasibiedermeier-tuolit ja ruokapöytä on vahattu pellavansinisellä. Lisäksi tuoleihin on tehty kukkaaiheiset koristemaalaukset.


Rokokoo-kaappi on saanut pintaansa pirteän taivaansinisen sävyn. Kaapin sisäosa on maalattu hunajankeltaiseksi. Tämä värikombinaatio vie ajatukset kuumille palmurannoille! :)

Värien kanssa saa leikkiä. Valitse rohkeasti värejä, joista pidät. Älä turhaa tyydy muutamaan valmisväriin, sillä valitsemalla JUVI® -huonekalun, väri voi olla mitä vaan; sävyjä kun löytyy tuhansia! :)Lue myös:  Värin valitseminen
                   Leikitään väreillä
                   Koristemaalaus
                   Näen punaista
Tämän kirjoitti:  Elisa
Suositut tekstit