Kevät - Aika sisustaa!


Ihanaa kun alkaa näkyä kevään merkkejä! Aurinko paistaa, linnut laulaa ja tulppaanin alut kurkistavat ohuen lumikerroksen alta.  Nyt on aika pöllyttää talven tomut pois ja ottaa vastaan virkeä kevät. Talviset kynttilät voi työntää kaappiin ja tehdä tilalle kauniita kukka-astelemia.Tulppaanit maljakossa piristävät kummasti keittiön pöydällä! :)


Taas on aika laittaa koti ja kesämökki kuntoon. Kevät on uuden luomisen aikaa! Tämän voi tehdä uudella, raikkaalla sisustuksella. Uusi ruokapöytä tai vitriini tekee jo ihmeitä. :) Tai hyvä vaihtoehto on antaa vanhalle huonekalulle uusi ilme. Maalaamalla tai vahaamalla vanha huonekalu uudistuu uusiin ulottuvuuksiin. Täyspuinen JUVI-huonekalu on aina uudelleen pintakäsiteltävissä!


1. Sivustavedettävä sohva vahattuna siniseksi.


2. Uusi väri voisi olla vaikkapa keveä helmenharmaa?Kevät viikonloppuisin on mukava käydä kesämökillä laittamassa paikkoja taas kesäkuntoon. Kevätsiivous voi pitää sisällään myös sisustamista! Uudet huonekalut ja tekstiilit sekä uusi järjestys virkistävät kummasti. Eteisverannalle sopii pikkuinen pinnasohva. Lue lisää: Pinnasohva

Vaaleat sävyt antavat kevyen ja avaramman tunnelman.


Astiat järjestykseen! JUVIsta löytyy LAAJA valikoima erilaisia ja eri kokoisia vitriini ja astiakaappeja. Tervetuloa katselemaan kauniita ja ajattomia mallejamme! Puffettikaappi tarjoaa sekä säilytystilaa että laskutasoa. Tämä sopii oivallisesti esim. keittiön jatkoksi. Lue myös: Puffettikaappi
Puffettikaappi (125x42x208 cm) pellavaöljymaalattuna.


Leksand-vitriini on saanut pintaansa kauniin antiikkisen pintakäsitelyn. Rouheat antiikkikäsittelyt ovat omiaan kesähuvilalla! JUVIsta saat upeat antiikkikäsittelyt huonekaluillemme. Annamme myös hyviä ohjeita "tee-se-itse" antiikkikäsittelyihin. 
Leksand-vitriini (145x46x232 cm).


Kauneimmat lautaset voit asetella esille lautashyllykköön (80x12x120 cm).Mökillä ei välttämättä haluta keskittyä kokoaikaisesti televisioon. Jos tv on kuitenkin oltava mökillä, voi sen piilottaa vaikkapa tv-kaappiin. Näin se on helppo ottaa sitten esille sadepäivänä ;) 
Katso myös: TV-kaappi


Tv-kaapin taitto-ovet aukeavat "haitarityyliin" kokonaan sivuille.


JUVIn lankkupöydät sopivat hienosti vaikkapa kesähuvilalle antamaan rouheaa lisäsäväystä. Löytyy eri kokoisia ruokapöytiä ja sohvapöytiä. Lankkupöydät voi pintakäsitellä mihin vain väriin!
Kurkkaa lisää: Jykevä lankkupöytä

Lankkusohvapöytä 100x70 cm.
Lue myös: JUVI-sohvapöydät

Kesällä voi heittäytyä romantikoksi! JUVI-sängyt sopivat huvilan kammariin kuin nenä päähän. Kuvan Fredrika-sänky on maalattu antiikkivalkoiseksi. Pisteenä i:in päälle on kerrassaan hempeä Villa-päiväpeittosetti (JUVI). 
Lue myös: Eleonoora-sänky
                  Fredrika-sänky

                  Huvilan makuuhuoneen MAKE-OVER
                  Kurkistus kesähuvilaan
                  Kevättä ilmassa JUVI-kodissa
Tämän kirjoitti:  ElisaKommentit

Suositut tekstit