Keväänvihreää


Keväällä parasta on se kun luonto taas herää kukkaansa ja alkaa upea viherrys! Taas mennään kohti kesää, jolloin Suomen luonto on kauneimmillaan rehevyytensä ansiosta. Onko ihanampaa asiaa, kuin katsella mökkilaiturilla vihreänä iloitsevaa Suomen suvea?

Vihreä on myös kaunis sisutusväri. Se on samalla rauhoittava ja raikas. Sävysklaala on suuri. Kirkas vaaleanvihreä on pirteä väripilkku sisutuksessa ja se toimii hyvin esim. tekstiileissä. Perinteisempi vanhavihreä taas sopii mainiosti isommillekin pinnoille.Kuvassa JUVIn vaatekaappikokonaisuus on maalattu vanhanvihreällä.
L. 150 x S. 52 x K. 203 cm.Vihreäksi pintakäsitelty huonekalu on näyttävä katseenkiinnittäjä. Kuvan komuutti on antiikkikäsitelty rajusti. Kirkkaan vihreän alle levitettiin vaaleaa oljenkeltaista ja tummanpunaista sävyä, jolloin pintaan saatiin vanhanoloinen ilme.
2-ovi komuutti L. 85 x S. 30 x K. 90 cm.Harmaanvihreä sopii hienosti kustavilaisen tornikaapin sävyksi. Rouhea antiikkikäsittely tekee viimeistelee kokonaisuuden. 2-ovi tornikaappi L. 70 x S. 45 x K. 200 cm Herkullinen mintunvihreä sopii pastelli-sisustajan pirtaan.
2-ovi komuutti L. 85 x S. 42 x K. 90 cm


Tikasjakkara ja pikkujakkara ovat saaneet pintaansa oliivinvihreän vahan. Lypsyjakkara on maalattu vanhanpunaiseksi.

Vaatekaappikokonaisuus ei olisi yhtään näin suloinen,
ilman vihreäksi maalattuja salmiakki-koristeita!
2-ovi vaatekaappi L. 75 x S. 52 x K. 203 cm
Lisää värejä:

Tämän kirjoitti:  ElisaKommentit

Suositut tekstit