Kurkistus JUVI-kodin eteiseenTervetuloa kurkistamaan JUVI kotiin! Täällä asustaa nelihenkinen perhe; isä, äiti ja kaksi pientä tyttöä. Kun eteisen sisustusta lähdettiin suunnittelemaan, oli tärkeimpänä mielessä säilytystilan tarve. Lapsiperheessä ei säilytystilaa voi koskaan olla liikaa. On haalareita, takkeja, sadevaatteita, pipoja, hanskoja, kenkiä... Kaikkea joka lähtöön. Ja tämä kaikki haluttiin piiloon, jotta siisti yleisilme säilyy myös eteisessä. Kodin eteistila on korkea, joten vaatekaappienkin haluttiin olevan korkeat. 265 cm korkea vaatekaappirivistö on muodostettu JUVIn täyspuisista vaatekaapeista ja alalaatikostoista.
Rivissä: 3kpl 2-ovi vaatekaappi (75x52x195 cm), 3kpl alalaatikosto (75x52x45 cm), 3kpl alalaatikosto (75x52x30 cm) ja päälle yhtenäinen yläkoristelista. Vaatekaapeista ja 30 cm korkeista laatikostoista on poistettu jalat ja sijoitettu kaikki päällekäin. Hyvältä näyttää ja säilytystilaa on riittävästi!

Vaatekaappien päälle on sijoitettu valaisimet, jotka iltahämärässäkin
nostavat kauniin vaatekaappirivin oikeuksiinsa.  
Sisustukseen haluttiin hakea kylmää "industrial-henkeä" vastapainoksi lämpimille sävyille, jotka toistuvat mm. käsinkaiverretuissa puuovissa ja tauluissa. Vaatekaappirivistö on maalattu harmaaksi perinteisillä maitomaaleilla. Vetimiksi valittiin rouhea ruosterautakahva, joka on piste i:n päälle vaatekaappi-kokonaisuudessa.

Vastapäätä vaatekaappeja komeilee JUVIn Apteekkarin lipasto (110x48x82 cm), joka on antiikkikäsitelty mustaksi. Apteekkari tarjoaa säilytystilaa eteisen pikkutavaralle, kuten avaimille, heijastimille, huiveille jne. Lipaston viereen on sijoitettu JUVIn käsinojallinen Windsor-tuoli.

Apteekkarin lipaston nimikyltit odottelevat vielä nimeämistä :)Antiikkikäsittelyt ovat lapsiperheessä oivallisia. Kun pinta on
tarkoituksella rouhea, eivät elämän pienet kolhut ja naarmut haittaa!
Lue myös: 

Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: ElisaKommentit

Suositut tekstit