Ei värillä väliä, kunhan on punainen...

Näin huonekalumuotoilijamme taiteellinen johtaja Kalle Vikkula totesi jo 5-vuotiaana, kun valittiin päivän vaatetusta. Silloin kaiken piti ehdottomasti olla punaista. Tähän päivään asti on rakkaus väreihin säilynyt. Erityisesti punainen on edelleenkin lähellä hänen sydäntään ja useat JUVI-huonekalut ovatkin saaneet pintaansa upean punaisen käsittelyn. Välillä pinta on hyvinkin rouhea vanhan punainen ja toisinaan taas räiskyvän kirkkaan punainen.



Tämän kirjakaapin (95x32x228 cm) on Kalle pintakäsitellyt Ottossonin pellavaöljymaaleilla vaaleaksi englannin punaiseksi. Pellavaöljymaali on levitetty pintaan lasyyrinomaisesti siten, että se on aavistuksen läpikuultava. Näin pinta ei ole "muovimainen". Kaapin sisäosat on maalattu helmenharmaalla, joka raikastaa kokonaisuuden.

Oveen on kiinnitetty lukko. Kustavilainen rusetti-avainkilpi sopii kaappiin kauniisti. 
Ja muista, sisustustupsuilla luot viimeisen silauksen! :)






Kaapin ovipeileihin Kalle on taiteillut kustavilaishenkiset koristemaalaukset harmaan ja jäänsinisen sävyissä. Koristemaalauksilla saa huonekaluun upeaa ja uniikkia ilmettä. Koristemaalaus voi olla hyvinkin yksinkertainen ja pieni yksityiskohta tai haluttaessa suurikin ja näyttävä.  


Tämän uniikin taidonnäytteen kruunaa upeat koristemaalaukset. 




Isännänvaatekaappi koristemaalattuna.






Lue lisää: Koristemaalaus









Katso kaikki tuotteet:







Tämän kirjoitti: Elisa



Kommentit

Suositut tekstit