Pikkumökin sisustamista! - MAKE-OVER

Täällä sisustetaan kovaa vauhtia kesämökkiä Keski-Suomessa! Pikkunen mökki on kokenut suuren muodonmuutoksen. Vielä tovi sitten se näytti tältä:ENNEN

Tavaraa oli paljon ja kokonaisilme oli kipeästi päivityksen tarpeessa.


Paljon on tämän jälkeen tehty. Koko lookki haluttiin raikastaa ja siksi valittiin mahdollisimman avartavia värisävyjä. Kyseessä on pikkuinen mökki, sen tupakeittiö on kooltaan vain 15 m2. Mäntyseinät ja katto maalattiin Ottossonin pellavaöljymaalilla kermanvalkoisiksi. Ruskeaksi aikoinaan maalattu lankkulattia sai pintaansa kauniin vaaleanharmaan pellavaöljymaalin.  Lue lisää laadukkaista: Ottosson pellavaöljymaaleista


JÄLKEENKun pinnat oltiin maalattu ja ne olivat saaneet kuivua rauhassa, asennettiin ensimmäisenä täyspuinen JUVI-keittiö. Keittiön alakaapit on maitomaalattu lähes samaan sävyyn kuin lattia. Yläkaapit ovat vaaleamman harmaat.


 Puuseppämme Jesse kiinnittämässä keittiön kaappeja.
Massiivipuiset JUVI-keittiökaapit on helppo kiinnittää seinään.
Ensin tukipuu kiinni (kuvassa) ja tämän päälle lasketaan kaappi.

 
Yläkaapit ovat paikoillaan. Kahden kaapin välille jätettiin 20 cm väli, johon rakennetaan avohyllyköt. Toiseenkin lasiovi-kaappiin lisätään vielä kauniit ruutuverhot. Näin kokonaisilme on raikkaan keveä, mutta samalla saadaan tavarat piiloon :)


Pikkumökin koko tila käytetään mahdollisimman huolellisesti. Keittiökaappien viereen sijoitettiin keveä oleskeluryhmä. JUVIn Gripsholm-sohvassa on sama raikas ruutukangas, kuin keittiön lasikaapeissa. Tilaan haluttiin myös pienet nojatuolit, joten valittiin sirot käsinojalliset Druvan-tuolit. Sohvapöytänä toimii X-lasi lamppupöytä (60x60x60 cm). Kaikki huonekalut on maalattu vaaleisiin sävyihin.
Projekti jatkuu! Laitan taas lisää kuvia, kun tilan sisustus alkaa olla valmis.
 
 
 
 
Katso sillä välin:
 
 
 
 
 
 
Osta nettikaupastamme:


 

Katso kaikki tuotteet:Tämän kirjoitti: Elisa
 

Kommentit

Suositut tekstit