Shabby chic - rouheaa rustiikkia!

Kyllästyttääkö jo ainainen kiiltovalkoinen sisustus ja niin kliiniset pinnat, ettei elämän kolhuille ole jätetty tilaa? Kokeilepa elämä-ystävällisempää tyyliä, joka sopii erityisesti ja mitä parhaiten  lapsiperheen arkeen! :)  Tarkoitan rouheampaa ja huolettomampaa sisustusta, jossa huonekalut ovat jo valmiiksi patinoituja. Näin eivät arjen kolhut ja klommot haittaa! Ja vaikka sisustustyylisi olisi kiiltovalkoinen, kannattaa valita täyspuisia huonekaluja, jotka kestävät eivätkä muutu "kaatopaikkatavaraksi" jo yhdestä osumasta, kuten levyhuonekalut. Täyspuu kun on aina fiksattavissa, vaikka pintaa tulisi naarmua tms.
 
No nyt ihailemaan Shabby Chic - henkisiä käsittelyjä! Olen kerännyt tähän joitakin JUVI-huonekaluja, joihin on tehty vaalea antiikkiviimeistely. Antiikkikäsittelyjä on tietenkin lukuisia erilaisia ja sävyvaihtoehtoja paljon, mutta tässä nyt kesän kunniaksi vaaleaa ja rouheaa romantiikkaa!

Puffettikaappi (125x38x203 cm) on antiikkiviimeistelty maitomaaleilla. Alle on levitetty perinteinen etikkapetsi, joka muuttaa tervalepän tummanruskeaksi. Päälle on levitetty vaaleanharmaa maitomaali. Rouheat antiikkikulutukset tekevät kokonaisuudesta ihanan romanttisen. Lasiovien sisäpuolelle on laitettu ruskeanharmaa maitomaali. Näin on saatu kaunista kontrastia.


Katso: JUVI-Puffettikaapit
Eteispiironki (33x38x80 cm)
Katso: JUVI-Piirongit

3-ovi komuutti (125x38x85 cm)

Rokokoo-sohvapöydän kansi on pintakäsitelty ruskeanharmaaksi muistuttamaan
vanhaa puuta. Jalat ja välitaso ovat maitomaali-antiikkiviimeisteltyjä.
90x90 cm. Katso: JUVI-Sohvapöydät

Tornikaappi (70x45x200 cm)
 Lue myös:
 Osta nettikaupastamme:juvikauppa.fi
Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Elisa

Kommentit

Suositut tekstit