VierashuoneessaJUVI:lla sisustettu vierashuone on kutsuva lepopaikka. Tänne kelpaa kutsua kaukana asuvat ystävät ja sukulaiset kylään! Tila sijaitsee kodin vintillä, jossa on vinokatto eli huoneen toinen puoli on hyvinkin korkea ja toinen matala; vain noin 100 cm.  Haasteita tilan sisustamisessa ei kuitenkaan juuri ollut, sillä kaikki tarvittavat saatiin mahtumaan mukavasti paikoilleen. 

Vierashuoneen vaatekaapissa säilytetään harvoin käytössä olevia tavaroita ja petivaatteita. Lisäksi kaappiin on jätetty tilaa yöpyvien vieraiden tavaroille. Vaatekaappi  (115x52x240 cm) on antiikkiviimeistelty harmaaksi. Väreiksi on valittu hillittyjä, maanläheisiä sävyjä. Harmaa ja valkoinen näyttelevät pääosaa ja särmää tuomassa on rouhea pähkinänruskea. Huoneen matalaan päätyyn sijoitettiin JUVIn valkoiseksi maalattu komuutti. 

Sisustustupsut vaatekaappien ovissa.
Osuiko Sinunkin sisustus nappiin ja haluat jakaa onnistumisesi muiden kanssa? Olemme iloisia jos lähetät meille kuvia JUVI-sisustuksestasi. Mielellämme julkaisemme niitä myös nettisivillamme, jos näin haluat. Liitä kuvan mukaan tiedot pintakäsittelystä, jos nämä tiedot ovat tallella. Yhteysosoitteemme: juviposti(at)juvi.fi


Katso lisää:  JUVI-sisustukset
                      VaatekaapitSeuraa JUVIa myös Instagramissa:  @juviproduction
JUVIn huonekalusuunnittelija:  @kallevikkulaTästä nettikauppaamme:

Katso kaikki tuotteet:
Tämän kirjoitti: Elisa


Kommentit

Suositut tekstit