Monimuotoinen kirjakaappi


Yksi JUVI:n monimuotoisimmista huonekaluista on kirjakaapit. Kirjakaappi menee yksittäisenä osana tai yhdessä muiden kaappien kanssa. Lisäksi se muuntuu tarpeen mukaan, täyspuisesta kaapista saa vaihdettua väriä, sen voi nostaa komuutin tai kaapin päälle, siihen voi lisätä jalat ja kannen jolloin saadaan matala kaappi...mahdollisuuksia on mielettömästi!

Tässä siis hieman lisätietoa kirjakaappien monista mahdollisuuksista :)

Kirjakaappeja löytyy monia eri kokoja, mm. leveydeltään 40, 48, 65, 80, 95 cm Lisäksi ovimalleja on sekä lasisena että puisena erilaisia. Ovi voi myös olla sisennetty eli saranat näkyvissä tai ns. päälletuleva eli saranat piilotettu.Sisennettyovisessa kaapissa on saranat esillä sekä sivupuissa uritukset.
 Päälletulevassa ovimallissa saranat ovat kaapin sisällä
Kuvien kaapit ovat mitoiltaan 80 x 32 x 120 cm 


Lisäämällä jalat (12 cm korkeat) ja kannen saadaan aikaiseksi matala kaappi, n. 130 cm korkea. Vaihtoehtona jaloille on korkeampi jalkakehikko (kork. 30 cm) jos halutaan alaosaan lisää ilmavuutta ja kaapille korkeutta.  Asiakkaan värivalinta, vetimet sekä ovimalli vaikuttavat suuresti lopputulokseen, 
tässäkin kaksi täydellisen ihanaa kaappia ja niin erinäköiset!


Jalkakehikko tuo lisäilmavuutta kaapille, päälle voi valita kansilevyn tai koristelistan

Kirjakaappien ollessa täyttä puuta voi ne sijoittaa vaikka vierekkäin lattialle yhtenevän kansilevyn kanssa, kaappeja ei tarvitse kiinnittää välttämättä toisiinsa tai seinään saadakseen tukevan kaapin. Tämä myös helpottaa levottoman sisustajan arkea kun kaappeja saa siirrellä huoletta paikasta toiseen ;)

Kirjakaapit 80 cm leveänä ja yhteinen kansilevy kaapeille. 
Huomaa kuinka tumma sisäosa tuo salmiakkilistat kauniisti esille.

Useasti kirjakaappi yhdistetään komuutin kanssa vitriiniksi ja mallistostamme löytyykin kaapeille sopivia alaosia monenmontaa :) Parasta on että sekä ala että yläosa menee omina yksittäisinä mööpeleinä halutessa. Esim. yläpuolella olevat kirjakaapit lattialla sopivat täydellisesti 165 cm leveän komuutin kaveriksi ja näin tuleekin yhtäkkiä uusi huonekalu!

 Vitriini 85 cm leveänä vahattuna vaaleanharmaaksiKirjakaappien lisäksi mallistosta löytyy myös matalampia kaappeja, 
korkeuksia on jopa viisi eri vaihtoehtoa 45 - 120 cm väliltä! :)  


Katso myös:


Osta nettikaupastamme:

Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Marjo

Kommentit

Suositut tekstit