maanantai 5. joulukuuta 2016

Täyspuinen joululahja?

Mukavaa joulukuuta! Joulu alkaakin olla jo lähellä, mistä se taas ehti hiipiä näin lähelle että on enää muutama viikko? Kuitenkin pahimmat jouluintoilijat kuten allekirjoittanut ovat alkaneet puhua joulusta jo syyskuussa toisten iloksi. Joka vuonna aina yhtä haastavalta tuntuva juttu on lahjat, mitä rakkaimmille? Tässä olisikin muutamia ehdotuksia tee-se-itse henkilölle, hänelle joka arvostaa käsityötä ja itse tekemistä :)

Hauska idea on antaa lahjaksi puuvalmis juttu pintakäsittelyaineen kera, ihanaa pikkupuuhastelua joulunpyhiin henkilölle joka ei malta olla paikallaan. Tai miltä kuulostaisi puuvalmis juttu kera kortin jossa luvataan käsitellä mööpeli halutulla tavalla ja värillä, siinä vasta itsetehdyn tuntua!

Keittiötikas on täydellisen monipuolinen ja varmasti hyödyllinen lahja! Keittiötikas on paitsi kaunis niin myös todella tukeva joten voi huoletta kiivetä korkeimmallekin askelmalle.

Syvät askelmat ovat näppärä säilytystila kun tikkaat eivät ole käytössä ja päälle saa asetettua vielä maljakon tai näin jouluun sopivasti lempparijoulukukan :)

Pst! Osta keittiötikas nettikaupastamme, klik
Vaaleaksi vahattu keittiötikas on 
ihanan raikkaan oloinen :)


Joulun kunniaksi punaista rakastava käsittelee mööpelinsä punaiseksi, variaatioita on loputtomasti kuultavasta tai peittävästä aina kulutettuihin versioihin, punaisen eri sävyt toimivat loistavasti myös ympäri vuoden sisustuksen väripilkkuna.
Hyasintteja on pakko olla ainakin muutama!


JUVI:sta saa hyvät ohjeet pintakäsittelyjen tekoon :) 
Katso myös maalausvideot

 
Perheen pienimmille ilahduttamaan suloinen pottatuoli, tälläinen yksi lähtee lahjaksi kummilapselle, vanhemmat arvostavat myös kun ei tule pelkkiä leluja :)

Myymälöistämme saa puuvalmiina mööpelit heti mukaan sekä myös aineet ja ohjeet pintakäsittelyyn, ei siis tarvitse juosta ympäri kauppoja saadakseen kaiken tarvitsemansa, puuvalmiiden tavaroiden suuri varastomäärä on ilouutinen myös myöhäisemmalle jouluostajalle, ehtii varmasti pukinkonttiin!

Tuunaajan pakettiin erilaisia käsittelyaineita ja koristeita :)

Pienen kukkapöydän koristaa sisustustupsu :)

Lahjakortti  
on oiva lahjaidea joka ei voi mennä pieleen, 
kysy lisää myymälöistämme tai 
ota rohkeasti yhteyttä: juviposti@juvi.fiIhanaa ja rauhallista Joulun odotusta!Osta nettikaupastamme:


Tämän kirjoitti: MarjoEi kommentteja: