Ihastuttava, täyspuinen JUVIkeittiö


Myymme täyspuiset huonekalumme pääasiassa puuvalmiina eli pintakäsittelemättömänä ja usein asiakas itse pintakäsittelee ja viimeistelee tuotteet. Usein kuulemme että pintakäsittely on onnistunut hyvin, mutta on aina hienoa nähdä kuvia upeista, mietityistä kokonaisuuksista. 

Tämä raikas ja vaalea keittiökokonaisuus on suunnittelultaan Halikon JT-Collectionin käsialaa. Kohteessa käytettiin myös valosuunnittelijaa ja asiakas itse teki tarvitsemiaan muokkauksia täyspuisiin JUVIkeittiökaappeihin. Puuta on helppo työstää ja monenlaiset muutokset ovat mahdollisia. JUVIn keittiökaapitkin ovat kauttaaltaan täyttä puuta  tervaleppää. 


Keittiön vaaleuteen tuo lämpöä JUVIn rouhea, öljytty lankkupöytä, joka on onnistuneesti valittu kooltaan sellaiseksi, ettei se vie tilantuntua ja avaruutta keittiöstä. Rauhallista kokonaisuutta sävyttävät siniset kattovalaisimet. Kaappien alle on puuhun jyrsitty ura valolistaa varten. Kaappien päällä led-valot heijastavat valkoisen katon kautta tilaan epäsuoraa valoa. Takaseinän lintuaiheinen tapetti ja välitilan laattaratkaisu tekevät kokonaisuudesta harkitun ja mielenkiintoisen. 





Me JUVIssa rakastamme idearikkaita ja käsistänsä käteviä asiakkaitamme. Tämän keittiön kaapit kätkevät sisäänsä hauskoja ratkaisuja, jotka ovat asukkaiden käsialaa. Esimerkiksi tässä JUVIn täyspuinen seinäkaappi on muokattu sellaiseksi kuin tila on vaatinut: Liesituulettimen yhteyteen on ideoitu mausteille omat korit, jotka voi ottaa esille aina tarvittaessa. Kaapin syvyydestä vain liesituulettimen tarvitsema osa on koteloitu ja muu tila on kätevästi käytössä pienillekin maustepurkeille. Aivan mahtava idea! 

Tutustu täyspuisiin keittiöihimme

Onnistuitko itse värivalinnassa ja maalauksessa? Meille saa mielellään lähettää kuvia toteutuksista Juvipostiin tai jakaa kuvia Facebook-sivullamme 

Kommentit

Suositut tekstit