Puuvalmista pintaa kevätmessuilla!

Ihana aurinkoinen kevät saapuu kovaa vauhtia ja yksi kevään varmoista merkeistä on Helsingin messukeskuksessa järjestettävät Kevätmessut jossa pääsimme taas sisustamaan iki-ihanan Terassi-median ständiä täyspuisilla huonekaluillamme.

Tällä kertaa messuille valikoitui mööpelit puuvalmiina - onhan se ominta JUVI:a!



Messuille valikoitui monenmoista tervaleppäistä huonekalua. Tervaleppä puumateriaalina on kaunis sellaisenaan ja monet värjäyksistä jäävätkin läpikuultavaksi tai jopa täysin puuvalmiin näköiseksi kuitenkin siten että pinta on suojattu hyvin.


Firenze-vitriini on näyttävä katseenkiinnittäjä, valmistamme vitriiniä kolmessa koossa: 210x45x225 cm, 165x45x225 cm ja 110x45x225 cm

Meille JUVI:ssa ekologisuus on tärkeää ja haluammekin käyttää kaiken puumateriaalin verstaalla sekä pintakäsittelyissä mahdollisimman luonnonmukaisia aineita. Sekä meille että asiakkaillemme on tärkeää päästä vaikuttamaan vielä puolivalmiiseen: päättämään oikean värin, vetimet ja kokonaisilmeen. Heti messujen alussa eräs messuvieras totesi että kun pääsee valitsemaan viimeistelyt niin samalla huonekalusta tulee jotenkin henkilökohtaisempi kun se ei ilmesty automatisoidulta hihnalta jossa yksikään käsipari ei ole siihen koskenut, tämä on täysin totta ja kuvastaa ajattelutapaamme hyvin :)























Tervalepän kaunista monivivahteista pintaa vitriinin kyljessä.

Katso myös:

Ständillä ihanasti kevätfiilistä tuo erilaiset viherkasvit ja kauniit kukat, kohta jo saadaankin nauttia väriloistosta ulkonakin!






Saareke muodoitui hauskasti yhdistelemällä keittiön alakaappeja, kulmakaappeja sekä komuutteja. 

Vetimiksi valikoituivat näyttävät ja rouheat ruosterautakahvat jotka tuovat kivasti kontrastia vaalealle puulle yhdessä mustien sisustuselementtien ja vihreiden kasvien kanssa.
















Tule moikkaamaan meitä Terassi-lehden ständille 6c2

Nähdään messuilla!

Kommentit

Suositut tekstit