Piironki

 
Piironkeja eli lipastoja eli vetolaatikostoja valmistamme monen kokoisena. Tässä muutamia malleja/kokoja pintakäsiteltyinä asiakkaidemme toiveiden mukaan. 
 
Ensimmäinen piironki on lev. 70, syv. 40, kork. 90 cm. Se on pintakäsitelty Osmo Colorin läpikuultavalla puuvahalla sävyyn: Koivu. Vahassa on mukana vaaleaa pigmenttiä, jolloin se pitää tervalepän vaaleana, melkeinpä puuvalmiin värisenä. Tämä on yksi suosituimmista pintakäsittelyistämme.
 

 
Leveää piironkia löytyy 125 ja 150 cm leveinä. Tämä kuvan 150 cm piironki on vahattu Osmo Colorin peittävällä puuvahalla sävyyn: Helmi. Helmi on vaalea, lämmin harmaa.

Piironki 85x40x90 cm  mustaksi antiikkikäsiteltynä. Teemme erilaisia antiikkikäsittelyitä asiakkaan toiveiden mukaan. Kulutukset voivat on hyvin maltilliset ja kevyet tai vastaavasti rouhean näyttävät. 

Alapuolella on 70x40x90 cm piironki Maitomaalattuna, sävy: Vehnä.




Kapea, korkea piironki 50x35x110 cm. Alla puuvalmiina, mahongin sävyyn petsattuna ja Osmo Colorin Kirkkaalla vahalla vahattuna. Kirkas eli väritön vaha nostaa tervalepän kauniin, lämpimän ominaissävyn esille.






Kommentit

Suositut tekstit