TV-kaappi


Televisio ei välttämättä ole mikään kaunein sisustuselementti, mutta kuitenkin sen ääreen keräännytään useimmissa kodeissa päivittäin. Sisustuksen puolesta olisi ihanaa, jos koko tv:tä ei olisi ollenkaan. Kun katselen sitä johtokasaa, joka tv-tason alta pursuaa, toivon että telkkarista voitaisiin luopua tai edes piilottaa se. 

Onneksi on ratkaisu nimeltä TV-kaappi!  Kun televisiota ei katsella, kaapin ovet vain kiinni ja koko töllöttimen voi unohtaa; "poissa silmistä, poissa mielestä". Siksipä me JUVIssa valmistamme täyspuisia tv-kaappeja, jotta suomalaiset sisustajat voisivat kätkeä olohuoneen epäsisustuksellisen katseenkiinnittäjän kauniin ulkokuoren sisälle. :)

TV-kaappi (lev. 135 x syv. 45 x kork. 135 cm),
Pintakäsitelty JUVIn "Verona" - antiikkikäsittelylläMyymme pääosan huonekaluistamme puuvalmiina, kuten myös tv-kaapit. Ne voidaan siten maalata juuri siihen väriin kuin sinun kotiisi sopii. Ehkä kustavilaisharmaaksi, valkoiseksi, vanhan siniseksi tai pähkinän sävyyn? 
Vain mielikuvitus on rajana.


TV-kaapissa on haitariovet, joten ne eivät vie tilaa huoneessa.Sirommalle tv:lle pikku kaappi on oivallinen piilopaikka.
Kaappi on mitoiltaan Lev. 100 x Syv. 40 x Kork. 125 cm.

Valkoisena


 Mustana
Kurkkaa miltä JUVIn TV-kaappi näyttää asiakkaamme kodissa:
http://www.kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/03/tv-kaappi.htmlLue myös:  Telkkarin paikka  ja Ulrika tv-tasot
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit