Ruokapöytä ja tuolit - kuten haluatte

JUVIn täyspuisista ruokapöydistä ja tuoleista voi muodostaa monenlaisia kauniita ruokailukokonaisuuksia. Eri pöytä- ja tuolimalleja voit yhdistellä vapaasti ja näin luoda persoonallisen, juuri sinun kotiisi sopiva ruokailuryhmän.
 
Valmistamme ruokapöytiä usealla eri jalkamallilla, esim. sorvattu-, tolppa-, alaspäinkapeneva- ja rokokoo-jalka. Tuoleja on sekä pehmustettuja että puuistuimisia, romanttisia ja selkeälinjaisia.
 
Myymme pääosan huonekaluistamme puhtaalla puupinnalla eli ilman pintakäsittelyä. Näin ollen pääset käyttämään mielikuvitustasi ja valitsemaan kotisi värimaailmaan sopivan sävyn. Me emme ole päättäneet väriä puolestasi! ;)
 
Tässä muutamia kuvia JUVIn täyspuista pöydistä ja tuoleista:
 
Kustavilaiseen makuun:
+
=


Kaunis kustavilainen ovaalipöytä ja Medaljonkituolit muodostavat ylellisen ruokailuryhmän.


Valmistamme ovaalipöytää myös alaspäinkapenevalla jalalla. Kuvan pöydän jalka on sorvattu.Muita romanttisia kustavilais-tuolejamme:Eleonoora-tuoli, Kartano Bellman-tuoli ja Druvan-tuoli

 

Vinkki: Jalkamalleja voi myös sekoitella. Sorvattujalkaisten tuolien kaveriksi ei välttämättä tarvitse valita sorvattujalkaista ruokapöytää.

Kuvassa moderni tolppajalkainen pöytä Medaljonki-tuolien kanssa.Talonpoikaistyyliset Bellman-tuolit ja ovaalipöytä.
Suoralinjaisempaan makuun:

+

=

JUVIn täyspuinen tolppajalka -ruokapöytä on selkeälinjainen ja pelkistetty. 
Suoraksi vedetyt linjat jatkuvat myös 4-pinnatuoleissa.4-pinnatuolit ja pieni pöytä alaspäinkapenevilla jaloilla.


Vinkki: Leiki väreillä! Tuolit ja pöytä eri väreillä on raikas idea. Kuvassa siniharmaaksi maalatut 4-pinnatuolit valkoisen pöydän kanssa.Jugend-tyyliin:


+

=


Jugend-ruokailuryhmä sopii moderniin nykykotiin, mutta loistavasti myös uljaaseen jugend-villaan.Talonpoikais-henkeen:JUVIn talonpoikaisbiedermeier-tuoleja löytyy kahdella eri selkänojamallilla: Leveä selkänoja ja 2-poikkipuinen selkänoja.


Pellavansinisiksi maalatut pöytä ja Talonpoikaisbiedermeier-tuolit. Kivana yksityiskohtana on tuolien selkänojaan tehdyt kukka-aiheiset koristemaalaukset.


 

JUVIn Bellman-tuoli sopii hienosti talonpoikaistyyliin.


Valkoiset Bellman-tuolit ja jatkopalapöytäVarhaisrokokoo:
Rokokoo-tuolit ja pyöreä pöytäSekoittele rohkeasti:

Rohkea valitsee pöydän ympärille eri tuolimalleja!
Luodakseen yhtenäisyyttä, voi erilaiset tuolit maalata samaan sävyyn (kuten kuvan mustat tuolit).
Tai hauska idea on valita samanlaisia tuoleja, mutta maalata ne eri sävyihin? Yhtäkaikki, sisustuksessa saa rohkeasti käyttää mielikuvitusta! :)Eri tyylien sekoittelu ei ole rikos. Kuvassa kustavilaiset Druvan-tuolit ja sivustavedettävä sohva on yhdistetty talonpoikaisen pirtinpöydän kaveriksi. Kerrassaan kaunis kokonaisuus, vai mitä?
JUVIn pöytiä lisää:  Täältä
JUVIn tuoleja lisää:  Täältä

Lue myös aikaisemmat blogi-tekstit: 
Pehmustetut JUVI- tuolit
Puuistuimiset JUVI- tuolit

Tämän kirjoitti: Elisa

Suositut tekstit