Lepohetki JUVI-kodissa


Tammikuu on taitettu ja helmikuu saa alkaa! Helmikuu on kuukausi, jolloin kaivataan muutosta arkeen. Jotkut lähtevät laskettelemaan tai harrastamaan muita talvilajeja ja toiset taas suuntaavat etelän aurinkoon. Helmikuussa on ihana hengähtää ja ottaa omaa aikaa. Tässäpä siis muutamia inspiraatiokuvia helmikuiseen lepohetkeen.


JUVIn Gripsholm-nojatuoli on kuin luotu antoisiin lukuhetkiin. Tuoli on antiikkipatinoitu hennoksi vaaleanpunaiseksi. Kangas on Lauritzonin.

Olohuoneen vaaleansini-beige tapetti valittiin vasta viimeisenä, kun tilan huonekalut ja niiden sävyt oli päätetty. Tapetti Bauhausista.


Kuppi kuumaa kruunaa lepohetken.

Lasikyyneleet roikkuvat ikkunassa.


Mintun väriseksi vahattu JUVI-piironki (50x35x70 cm) on sievä katseenkiinnittäjä. Sohvan vieressä se toimii mm. dvd-säilytyksessä ja laskutasona.

JUVIn kukkanupit sopivat hienosti piirongin siroon ilmeeseen.

 
Kustavilainen Medaljonki-tuoli on antiikkipatinoitu vaaleansiniseksi. Herkulliseksi kokonaisuuden tekee pinkki ruusukangas.
Sohvan toisella puolella on vehnän sävyiseksi maalattu lamppupöytä (JUVI). Välitasolle on kiva tehdä kauniita asetelmia ja pinota sisustuslehtiä ja kirjoja.Kurkkaa myös aikaisempia sisustuspostauksia:
Tämän kirjoitti:  Elisa 
  


Suositut tekstit