Yöpöytä


JUVIsta löytyy laaja valikoima erilaisia yö- ja lamppupöytiä. On laatikollisia, ovellisia, isoja, pieniä, korkeita, matalia... Myymälässämme saat parhaan kuvan malleistamme! 
Yöpöydän korkeus on makuasia, mutta muutamia käytännön seikkoja kannattaa ottaa huomioon. Sängynkorkeus on hyvä huomioida yöpöytää valitessa. Monet uudet sängyt ovat korkeampia kuin vanhemmat runkopatja- tai futon-sängyt. Sängyn korkeuksissa on kymmenienkin senttien eroja. Tasainen linja sängyn ja yöpöydän korkeuden välillä saattaa olla silmälle kaunis, mutta käytännössä hieman sänkyä korkeampi yöpöytä on monen mielestä toimivampi. Rauhaton nukkuja työntää tyynyllä matalalla yöpöydällä olevat tavarat lattialle. Liian korkea yöpöytä voi olla toisaalta hankala käyttää.


Kustavilainen yöpöytä (lev. 38 x syv. 40 x kork. 70 cm) harmaansiniseksi maalattuna.
Perinteinen pottakaappi -yöpöytä tarjoaa paljon säilytystilaa. Pottakaapin nimi tulee vanhasta käyttötarkoituksesta. Ennen vanhaan potta piilotettiin usein joko kaappiin tai kannellisen tuolin sisään (ks. pottatuoli). Tänäpäivänäkin pottakaappi toimii mainiona yöpöytänä ja kätkee sisäänsä vaikkapa pinon kirjoja.


Kuvassa pieni pottakaappi (33x33x65 cm) puuvalmiina.   Vieressä kuultovalkoiseksi vahattu iso pottakaappi (40x40x70cm)  Vähemmän säilytystilaa tarvitseva valitsee siron lamppupöydän. Lamppupöytiä löytyy montaa eri kokoa. Tässä muutama malli:

Lamppupöytä (33x33x65 cm) puuvalmiina.   Harmaaksi maalattu lamppupöytä (37x37x75 cm)


 

Matala varhaisrokokoo-lamppupöytä on varsin hauskan näköinen kaarevien jalkojensa ansiosta. Matala varhaisrokokoo-lamppupöytä (50x50x50 cm)


Pikkupiironki (Lev. 50 x Syv. 35 x Kork. 70 cm) valkoiseksi vahattuna. Valmistamme kapeita piironkeja useilla eri korkeuksilla (ks. kapeat piirongit).Konjakin ja mintun sävyyn petsatut pikkupiirongit.


JUVIn 1-ovi astiakaappiin on kiinnitetty kansi ja jalat ja näin saatu mainio, korkeampi yöpöytä esim. jenkkisängyn viereen. (Lev. 45 x Syv. 34 x Kork. 95 cm). Kuvassa maitomaalattu lumivalkoiseksi.

Kustavilainen "pesukomuutti" / yöpöytä (Lev. 54 x syv. 40 x kork. 80 cm).
X-lasi lamppupöytä (60x60x60 cm).
  

Hauska idea !

Yöpöytä voi olla myös hauska ja omaperäinen. Esim. lehtilaudasta saa toimivan yöpöydän, jossa on riittävästi laskutasoja lukutoukan kirjoille. Lastenhuoneessa seinään kiinnitetty pottatuoli on mielenkiintoinen ratkaisu, jossa säilytystilaa on hauskasti kannen alla.


Kustavilainen sängynpääty, lehtilauta ja ruutulasi-oviset vaatekaapit (JUVI).


Lasten pottatuoliin on taiteiltu koristemaalaukset ja omistajan nimi.
Keittiötikas yöpöytänä. Portaat toimivat hyllytasoina.
JUVIn kustavilainen sängynpääty.


+ Paljon lisää malleja ja muita hauskoja ideoita myymälöissämme!Katso myös: JUVIn upeat sängyt


Tämän kirjoitti:  Elisa
Suositut tekstit