Pintakäsittelyä vaille valmis ?


Esittelemme myymälöissämme pääosan täyspuisista huonekaluistamme puuvalmiina eli ilman pintakäsittelyä ja väriä. Näin saat huonekalun juuri siihen sävyyn, joka sopii sinun kotiisi, eikä tarvitse tyytyä valmisväreihin.



Usein asiakkaamme ovat käsistään käteviä ja haluavat maalata tuotteensa itse ja päätyvät ottamaan tuotteet puuvalmiina. JUVIsta kun saa puuvalmiit huonekalut heti mukaan. Puuvalmis huonekalu on tärkeä pintakäsitellä, jotta pinta tulee suojattua lialta ja pölyltä. Pintakäsittely laadukkailla käsittelyaineilla vähentää myös puun elämistä.



Kuitenkaan ei ole kovin epätavallista, että puuvalmiina ostettu huonekalu jää kotona ilman pintakäsittelyä ehkä vuodeksi jos toiseksikin. Jos näin on päässyt käymään ja tuntuu ettei aikaa löydy huonekalun pintakäsittelyyn, JUVIn monivuotinen yhteistyökumppani Antiikki Wanha-Pirtti Oy tekee taidokkaat vahaukset, maalaukset, petsaukset, antiikkipatinoinnit, korjaukset jne. myös vanhaan huonekaluusi. Wanha-Pirtin Mikael Hellberg käy noin kerran viikossa myymälöissämme hakemassa uutta tavaraa kyytiin.

Ota yhteyttä joko suoraan pintakäsittelijään tai JUVI:in, kun haluat ammattilaisen kädenjäljen huonekaluusi. Nyt ehdit vielä ennen kevään ruuhkaa (muista yo-juhlat jne.) ! 

Antiikki Wanha-Pirtti Oy
puh. 040 545 14 17
Sähköposti: posti@wanhapirtti.fi 

Kuninkaantie 14
47460 Hiisiö


Käy kurkaamassa: 






Tämän kirjoitti:  Elisa


Suositut tekstit