LiinavaatekaappiJUVI®  - liinavaatekaappi on massiivipuuta, sivuseiniä myöten. Se on puusepän valmiiksi kokoama kaappi - ei lautakasa. Materiaali on tervaleppää.  Perus-liinavaatekaappi on 2-ovinen kaappi, joita voi sijoittaa niin monta vierekkäin kun tilaan tarvitaan. Pidä pienenpienenä tai suurensuurena; seinästä seinään ja lattiasta kattoon!
Kuvassa liinavaatekaappi (65 x 43 x 195 cm) punaiseksi maalattuna perinteisillä maitomaaleilla.


 
JUVI® :n 2-ovista liinavaatekaappia valmistetamme kahdessa eri korkeudessa:

Matala kaappi  lev. 65 x syv. 43 x kork. 165 cm
Korkea kaappi   lev. 65 x syv. 43 x kork. 195 cm

 

Kuvassa matala liinavaatekaappi (65x43x165 cm) antiikkikäsiteltynä valkoiseksi.


3kpl  liinavaatekaappeja rivissä; kokonaismitat: lev. 195 x syv. 43 x kork. 203 cm.
Päälle on sijoitettu yhtenäinen yläkoristelista.Liinavaatekaapissa on sisällä irtohyllyjä ja  puinen henkaritanko. Kaappia voi siis pitää joko hyllykaappina tai henkarikaappina.
Halutessaan puisen henkaritangon voi korvata ulosvedettävällä tangolla. Syvyyttä liinavaatekaapilla on vain 43 cm eli se on ihanteellinen säilytystila esim. kapeaan eteiseen tai makuuhuoneeseen. Jos kaapissa halutaan säilyttää vaikkapa ulkotakkeja, ulosvedettävä tanko on järkevä ratkaisu.
Ulosvedettävä henkaritanko
Liinavaatekaappia valmistamme erilaisilla ovimalleilla. On erilaisia puuovia ja lasiovia. Lasiovisen kaapin ovien sisäpuolelle voi kiinnittää kauniit verhokankaat, jottei kaikki tavara näy ulkopuolelle! Samalla kaappi saa upean ilmeen.
Kuvassa lasiovinen liinavaatekaappi (65x43x195 cm) puuvalmiina eli pintakäsittelemättömänä   - värin päätät Sinä! Verhot kiinnittämällä lasioviseen kaappiin, ei tarvitse niin paljoa stressata lakana- tai vaaterivistöjen suoruudesta!  ;)


Liinavaatekaapin alle voi myös sijoittaa vetolaatikoston. Näin kaappikokonaisuus saa lisä-säilytystilaa, vaikkapa sukille ja alusvaatteille tai eteisessä pipoille ja huiveille. Alalaatikosto on mitoiltaan lev. 65 x syv. 43 x kork. 45 cm. Kun laatikosto laitetaan kaapin alle, irroitetaan liinavaatekaapin jalat (kork. 8 cm). Tällöin kokonaiskorkeudeksi tulee matalalle liinavaatekaapille+laatikostolle n. 202 cm. Korkealle liinavaatekaapille+laatikostolle n. 232 cm. 
 
 
Kuvassa alalaatikosto maalattuna harmaaksi (65x43x45 cm).
Laatikoston päälle on nostettu erillinen kansilevy.

Kurkkaa myös:  Vaatekaappi
                          Lasiovinen vaatekaappi?
                          PiironkivaatekaappiTämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit