Eleonoora-sänky - JUVI-kodin makuuhuone

Ylellisen makuuhuoneen resepti on tässä kodissa JUVI® :n  Eleonoora-sänky, korkeat pöytävalaisimet, kimmeltävä kristallikruunu, hohtavat silkkiverhot ja tyylikäs tapetti. Näyttävä Eleonoora-sänky kiinnittää taatusti katseet ja luo tilaan upean, lähes majesteettisen tunnelman.


Tässä tilassa on tavoiteltu harmoonista ja rauhallista tunnelmaa, mutta myös pienillä kontrasteilla on haluttu leikkiä. Takaseinän moderni puuaiheinen tapetti tuo sopivaa vastapainoa kustaviaishenkiselle Eleonoora-sängylle. Hohtavat silkkiverhot, kimalteva kristallikruunu ja klassisen tyylikkäät pöytävalaisimet antavat makuuhuoneeseen glamour-henkeä. Yöpöytinä toimivat JUVI® :n pikkukaapit, jotka on antiikkikäsitelty raffisti talonpoikaisruskeiksi. Nämä tuovat tilkan rouheutta hohtavan harmooniseen tilaan.

Harmaan eri sävyt ovat tämän makuuhuoneen juttu. Sänky on antiikkikäsitelty Osmo Colorin puuvahalla vaaleanharmaaksi. Vaaleanharmaa nousee kauniisti esille tummanharmaalta tapettiseinältä. Auringonkeltainen päiväpeite tuo väriä ja lämpöä harmaaseen ympäristöön. Päiväpeitettä vaihtamalla luodaan tilaan uusia tunnelmia :)

Moderni puuaiheinen tapetti ja kustavilainen Eleonoora-sänky ovat oivallinen pari.

Antiikkikäsittely on nappivalinta! Se tuo mielenkiintoisen 
ja arvokkaan ilmeen Eleonoora-sängylle.  
 
 
Lue myös:
Tämän kirjoitti:  Elisa


Suositut tekstit