Monitoimikaappi!

JUVIn monitoimikaappi tarjoaa säilytystilaa moneen tarpeeseen!
Lev. 100 x Syv. 40 x Kork. 125 cm

Esittelemme myymälöissämme kaapit puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Värin päätät Sinä!


Eteisessä:  Laita sisään rivistö koreja ja täytä ne pipoilla, huiveilla ja hanskoilla tai käytä vaikkapa kenkäkaappina!Mustaksi antiikkikäsitelty kaappi 
(L. 100 x S. 40 x K. 125 cm)

Ruokasalissa: Valitse lasiovinen kaappi ja täytä se kauniilla astioilla. Kaapin päälle voi vielä sijoittaa näyttävän kukkamaljan, valaisimen tai vaikkapa valokuva-asetelman.

Puuvalmis eli vielä pintakäsittelemätön.
Salmiakki-lasiovinen kaappi.


Lastenhuoneessa: Lasten leluille ja peleille piilopaikka ja mikä parasta; oivallisen kokoinen kaappi pieneen tilaan ja pienelle ihmiselle! Kaappi on ainoastaan 125 cm korkea eli pienempikin henkilö pystyy käyttämään tätä kaappia jouhevasti.  Alimmat hyllyt voi vaikka eroittaa nukkekodiksi! ;)  Myös oivallinen lastenvaatekaappi.

Sileä-lasiovinen kaappi.


Työhuoneessa: Kirjat riviin! Syvyyttä kaapissa on jopa 40 cm (hyllysyvyys n. 34 cm) eli hyllyille sujahtaa isompikin opus. Mappikaappina tämä kaappi on erityisen suosittu. Kaappeja voi myös sijoittaa vierekkäin riviin niin monta kuin tarvitsee. Esim. kaksi kaappia vierekkäinen niin leveys on n. 2 m.
Ruutu-lasiovinen kaappi valkoiseksi vahattuna.Olohuoneessa:  TV-kaappi! Aivan uskomattoman ihanaa, että television voi piilottaa, vaikka sen täytyisikin olla olohuoneen paraatipaikalla. Kaapin sisämitat ovat L. 89,5 cm x Syv. 34 cm.
Katso myös:  Isommalle televisiolle kaappi

Salmiakki-puuovinen kaappi antiikkikäsiteltynä valkoiseksi.

Kauniit antiikkikulutukset tuovat kaappiin särmää.

Makuuhuoneessa tai kylppärissä: Vaate- tai asustekaappina oivallinen. Myös liinavaatteille kelpo säilytyspaikka. Kylpyhuoneessa toimii vaikkapa pyyhekaappina?

Antiikkiharmaaksi vahattu kaappi (100x40x125 cm)


Sisäpuolella on säädettävät hyllyvälit

Kurkkaa myös: Helposti yhdisteltävät JUVI-huonekalut
                         Verona antiikkiviimeistely
                         Kurkistus JUVI-kotiin

Tämän kirjoitti:  ElisaSuositut tekstit