Sisustetaan eteinen!

Eteinen on asunnon "käyntikortti". Se antaa ensivaikutelman kodista, sen tunnelmasta ja asukkaista. Usein eteinen on totuttu näkemään enemmänkin varastotilana kuin interöörinä. Se täyttyy helposti takeista, kenkävuorista, lehtikasoista ja kauneus ja käytännöllisyys voi helposti unohtua tässä läpikulku-tilassa. Koska emme vietä aikaa eteisessä, se ei tunnu merkittävältä sisustuskohteelta, mutta tosiasiassa onhan se paikka jonka näemme aina ensimmäisenä kun astumme sisälle ja viimeisenä kun lähdelle ulos.


JUVI:ssa valmistamme monenlaisia ja -kokoisia eteiseen soveltuvia säilytyshuonekaluja. Kestävissä JUVI täyspuu-huonekaluissa otamme huomioon kauneuden, käytännöllisyyden ja asiakkaan toiveet. Asiakas pääsee itse valitsemaan oman yksilöllisen puuhuonekalunsa lisäksi siihen värin sekä vetimet. Näin JUVI -huonekalu sopii sisustukseen kuin sisustukseen!


Kenkäkaappi

Kenkäkaappeja valmistamme montaa eri kokoa. Näiden lisäksi esimerkiksi JUVI-komuutit ja kaapit toimivat erinomaisina kenkäkaappeina. Vain mielikuvitus on rajana!

Kenkäfriikki on täyttänyt JUVIn 2-ovi komuutin korkokengillä.
Komuutti L. 85 x S. 30 x K. 90 cm;  myös muita kokoja!
 

Kippiovellinen kenkäkaappi vie vain pienen tilan, mutta kätkee sisäänsä valtavan määrän kenkäpareja!

2-ovinen kenkäkaappi
L. 70 x S.27 x K. 93 cm
Kuvassa valkoiseksi
antiikkikäsiteltynä.


Kenkäkaappia löytyy pienen pienenä ja suuren suurena. On matalaa ja kapeaa, korkeaa ja leveää ja kaikkea siltä väliltä! Kenkäkaapin päälle voi sijoittaa vaikkapa peilin tai hattuhylly pikkunaulakoineen.
Lue lisää: Kengät piiloon!

Kenkäkaappi L. 100 x S. 27 x K. 93 cm
Kustavilaisharmaaksi pellavaöljymaalattuna.

 
 
Senkki, komuutti tai lipasto
 
Komuutin ovien taakse voi kenkien lisäksi piilottaa vaikkapa rivistön koreja ja niihin huiveja, pipoja ja tumppuja? JUVIsta PALJON eri kokoja!! 
Lue lisää: Komuutti
 
 
3-ovi komuutti L. 125 x S. 30 x K. 90 cm,
Kustavilaisharmaaksi pellavaöljymaalattuna.
 
 
Antiikkimustaksi vahattu piironki L. 85 x S. 45 x K. 90 cm  
 
 
 
Penkkiarkku
 
JUVIn penkkiarkut tarjoavat istuimapaikan lisäksi käyttökelposta säilytystilaa. Kannen alle voi piilottaa vaikkapa kierrätykseen menevät lehdet tai koiran ulkoilutushihnat ja pannat?
Lue lisää:  Penkkiarkku

Pieni penkkiarkku L. 60 x S. 35 cm
 
 
 

Penkkiarkun kannessa on saranat.  Kannen alla on mukavasti säiltystilaa.
Eteisen tehokaksikko; Lipasto erikokoisilla vetolaatikoilla ja penkkiarkku.
 Lue lisää:  Eteisen lipasto
 
 

Tilavassa eteisessä on mukava istahtaa laittamaan kenkiä jalkaan. JUVIn pikkuruinen pinnasohva sopii eteisverannalle mainiosti!
Pieni pinnasohva L. 107 x S. 46 x K. 82 cm
 
 Avainkaappi / Seinäkaappi


Avaimet riviin järjesty! JUVIssa valmistamme erikokoisia seinäkaappeja, joista on helppo tehdä vaikkapa avainkaappeja kiinnittämällä koukkuja takaseinään.
Lisää: Seinäkaappi
Pieni seinäkaappi
L. 40 x S. 16 x K. 60 cm

 
 Vaatekaappi


JUVIn täyspuisista vaatekaapeista voi muodostaa isojakin kaappi-rivistöjä. Kuvassa 2-ovisten vaatekaappien alle on sijoitettu erillisiä alalaatikostoja. Lue lisää:  Vaatekaappi väriin kuin väriinValmistamme puu- ja lasiovisia vaatekaappeja. Erilaisia ovimalleja yhdistelemällä saa mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Lasiovien sisäpuolelle voi kiinnittää kauniit verhot ja näin piilottaa kaapin sisältö.
 
 
 
 
 
 
 
 
2kpl 2-ovi vaatekaappi ja päällä yhtenäinen yläkoristelista.
Kuvassa valkoiseksi maalattuna.
Mitat: L. 150 x S. 52 x K. 203 cm
 
 
 
 Lue lisää massiivipuisista vaatekaapeistamme:  JUVI Vaatekaappi


Kurkkaa myös aikaisempi kirjoitus:   EteinenTämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit