Keittiösaareke-pöytä - UUTUUS!


Uutena tulokkaana tällä viikolla on keittiösaareke-pöytä. Mitat: L. 125 x S. 90 x K. 93 cm.
Ihanan englantilaista maalaisromantiikkaa henkivä saareke on piste i:n päälle upessa maalaiskeittiössä, mutta saareke sopii myös mainiosti tuomaan rouhean silauksen suoralinjaisemmassakin köökissä. Upea katseenkiinnittäjä!

L. 125 x S. 90 x K. 93 cm

 Usein tavalliset keittiösaarekkeet näyttävät liian "möhkälemäisiltä" ja massiivisilta pienissä suomalaiskodeissamme ja tämän vuoksi JUVIn uusi saareke on ihanteellinen sen keveän ulkomuodon vuoksi. Välitasolle tekee mieli asetella patoja ja kulhoja! Laatikoihin saa kätevästi piiloon vaikkapa servetit ja kapustat. Laatikot ovat saarekkeessa molemmin puolin eli 4 laatikkoa yhteensä.


Saarekkeen suunnittelussa on otettu huomioon tärkeä seikka, nimittäin koska saareke on isokokoinen ja jotta se on mahdollista kuljettaa myös ovista sisälle kotiin (oven leveys usein n. 80-90 cm), muodotuu huonekalu kahdeta osasta; alataso+jalkojen alaosat voidaan irroittaa nostamalla pöytää ylöspäin. Näin saareke on helpommin liikuteltavissa.

Värin päätät Sinä! Massiivipuinen keittiösaareke esitellään myymälöissämme puuvalmiina eli ilman pintakäsittelyä. Näin sen saa siis mihin vain väriin. Itselläni tulee väkisinkin mieleen sävykombinaatio, jossa kansi on öljytty puun sävyyn ja jalat sekä välitaso käsitelty antiikkisenoloiseksi vanhan vihreällä! :) Toinen hyvä olisi rouhea talonpoikaisruskea vaha koko saarekkeseen. Tällainen tilaukseen, kiitos! ;)Design Kalle Vikkula.
Katso myös:  Täyspuinen JUVI-keittiöTämän kirjoitti:  Elisa


Suositut tekstit