Salmiakki kruunaa!

Massiivipuisiin JUVI-huonekaluihin voidaan tehdä monenlaisia pintakäsittelyjä. Koska huonekalumme esitellään myymälöissämme puuvalmiina eli ilman lopullista pintakäsittelyä, ne saa mihin vain väriin. Vain mielikuvitus on rajana! :)

Yksivärinen huonekalu on kaunis, mutta välillä kaivataan sitä-jotain-extraa. Pienillä silauksilla voidaan saada aikaan mielenkiintoinen ja yksilöllinen ilme. Ovien salmiakki-kuvioiden nostaminen esille, voidaan toteuttaa maalaamalla ne toisella sävyllä kuin itse huonekalu. Näin saadaan raikas ja viimeistelty kokonaisuus!


Matala 4-ovi komuutti (L. 165 x S. 40 x K. 70 cm) on maitomaalattu harmaaksi ja salmiakit korostettu valkoisiksi maalaamalla. Katso lisää:  JUVI-komuutitAntiikkisen harmaanvihreäksi pintakäsitelty 2-ovi komuutti 
(L. 85 x S. 30 x K. 90 cm) ja vaaleat salmiakkikoristeet.


JUVI-kodin katseenkiinnittäjänä Verona-komuutti on omiaan. Antiikkikäsitelty vaaleanharmaa yhdistettynä valkoiseen on toimiva kaksikko!
Katso lisää kuvia: JUVI-kodin katseenkiinnittäjä


JUVI-huonekalun värien valinnassa voit hakea apua ympäristöstä! Nappivalinta on valkoiseksi vahattu vaatekaappi, jonka salmiakkikoristeet on vahattu vihreiksi tapetin lehtien mukaan. Vinkki: Ota myymäläämme mukaan pala kangasta, tapettia tai vaikkapa vanhan huonekalusi laatikko. Näin voimme yhdessä katsoa mikä olisi Sinun JUVI-huonekaluusi oivallisin väri. :)

Vaatekaappi (L. 75 x S. 52 x K. 195 cm)


Jos ovissa ei ole koho-salmiakkikuviota, salmiakki voidaan myös koristemaalata! TV-taso on antiikkikäsitelty vanhansiniseksi ja oviin on maalattu keltainen salmiakin muotoinen rajaus.  
TV-taso (L. 125 x S. 45 x K. 56 cm)
Katso lisää:  TV-tasot

Pikkukomuuttien oviin on maalattu salmiakit siten, että rajaus on tehty mustalla ja sisäpuoli maalattu vanilijanvalkoisella. Värikombinaatio sopii hienosti komuuttien antiikkisen harmaaseen pintaan.


Pikkukomuutit sopivat vaikkapa yöpöydiksi 
(L. 55 x S. 38 x K. 85 cm)Lisää hauskoja pintakäsittely-ideoita:

Lasiovisen kaapin sisäosat voidaan maalata toisella
värillä kuin ulkopinta; Katso: Leikitään väreillä.

Koristemaalauksilla saadaan ylellinen ilme; Katso: Koristemaalaus.

Lue myös: vinkkejä värin valintaan


Tämän kirjoitti: ElisaSuositut tekstit