Mistä on kauniit mökit tehty?


Mökkikausi on avattu ja nenät voidaan kääntää kauniisiin huvilasisutuksiin! Pian suomalaiset suuntaavat lomailemaan metsänsiimekseen, meren tai järven rannalle tai vaikkapa lapin jylhiin maisemiin. Mökkejä ja huviloita löytyy moneen lähtöön, mutta usein ne ovat rakennettu puusta. Puu on meille suomalaisille tuttu ja turvallinen materiaali. Se on ekologinen, hengittävä ja kestävä ja siksi puutaloon sopivat parhaiten puuhuonekalut. JUVIn kauniit täyspuu-huonekalut ovat oivallinen valinta myös mökkisisustuksiin. Ajattomat mallimme kestävät todentotta aikaa!

Olen tähän koonnut muutamia mökki- ja huvilasisutuksiin sopivia mallejamme. Muistathan että JUVI-huonekalut saa mihin vain väriin! Näin huonekalumme on helppo yhdistää myös vanhojen mööpeleiden rinnalle. 

Sivustavedettävä sohva sopii vaikkapa vierastupaan.
Tässä kelpaa mökkivieraiden nukkua!


Sivustavedettävä sohva toimii myös ruokapöydän ääressä. Kannen alle voi piilottaa säilöön esim. pöytäliinat ja lakanat.  Sohvan puukannen päälle voi sijoittaa patjan ja kasan kauniita tyynyjä. Näin sohva saa lisämukavuutta! Myymme sivustavedettävää sohvaa 180, 200 ja 210 cm leveinä.

Pirtinpöytä on mökki-klassikko. Kuvassa 160x85 cm. Pöytä on maalattu pellavaöljymaaleilla raikkaaksi vaaleanharmaaksi.
Makuukammarissa hyödyllistä säilytystilaa tarjoaa lehtilauta (30x27x190 cm), joka toimii yöpöydän roolissa. Hirsiseinään kiinnitys on varsin helppoa! Sijoita lehtilaudalle koreja, niin saat pikkutavarat nätisti piiloon.
Lehtilauta, kustavilainen sängynpääty 160 cm ja lasioviset vaatekaapit ovat kaikki maalattu vaaleanharmaksi. Vaaleanharmaa nousee kauniisti esille vanhanroosaa seinää vasten.

Katso kuinka tämä makuuhuone koki muutoksen:
Makuuhuoneen MAKE-OVER

Yksilölliset ja kauttaaltaan massiivipuiset vaatekaapit löydät JUVIsta. Myymme vaatekaappeja erilaisilla lasi- ja puuovilla. Kuvan raikas kokonaisuus on muodostettu kahdesta 2-ovisest vaatekaapista. Kokonaismitat: L. 150 x S. 52 x K. 203 cm.


Jatkopalapöytä on omiaan mökillä vieraiden varalta. Myymme jatkopalapöytiä monessa mitassa! Kuvan pöytä 135 x 90 (+50+50) cm. Pöydän molempiin päihin tulee jatkopalat (50 cm), jolloin jatkopaloilla pöytä kasvaa jopa 235 cm pitkäksi! Jatkopalapöytä lyhyessä mitassaan 135x90 cm. Kansi on petsattu ja jalat maalattu savunsinisiksi. Valkoiset Bellman-tuolit sopivat kauniisti huvila-ilmeeseen!

Kun vieraat yllättävät, jatkopalat pelastavat. Yksi jatkopala paikoillaan; 185x90 cm.
Toinen hyvä "varapöytä" on perinteinen klaffipöytä. Kuvassa 160x75 cm pöytä puuvalmiina. Pöydässä on 3+3 laatikkoa molemmin puolin; kätevää säilytystilaa! Kun pöytää ei tarvita, klaffit lasketaan alas ja sen voi siirtää esimerkiksi sivupöydäksi seinänvierustalle. 
Millainen keittiö mökille sopii? Täyspuinen tietenkin! JUVIsta löydät massiivipuiset keittiöt. Katso lisää: JUVI-keittiö  ja  Keittiö-kaapitLautaset, kupit ja kipot riviin! Lautashylly on perinteinen tapa nostaa kauneimmat astiat esille.Seinäkaappi tarjoaa tilaa vaikkapa laseille?Vitriinikaappeja löytyy moneen makuun. Maalaisromanttiiseen sisustukseen sopii esimerkiksi puffettikaappimme. Puffettikaappi on oivallinen vaikkapa keittiön jatkona kätevät laskutason ansiosta. Myymme kaappia kahdessa leveydessä: 85 ja 125 cm.
Katso lisää: Vitriinit

Valkoiseksi antiikkipatinoitu puffettikaappi.

 
Kevyet antiikkikulutuksen kulmissa ja reunoissa.

 Savunsiniseksi maalattu kaappi saa raikkaa
ilmeen valkoiseksi maalatuista sisäosasta.

Kulmakaappi on mökki-klassikko! Se mahtuu pieneenkin tilaan ja tarjoaa paljon säilytystilaa. Kuvan kulmavitriini on antiikkikäsitelty maitomaaleilla kustavilaisharmaaksi. Sisäpuoli on saanut heleän vaaleanpunaisen pintaansa. Myymme erikokoisia ja mallisia kulmakaappeja. Katso lisää: Kulmakaapit

 JUVIsta saat puuvalmiit huonekalut HETI MUKAAN!
Valmiiksi maalattuna muutamassa viikossa.
Ei siis pitkiä toimitusaikoja.Tervetuloa tutustuman täyspuisiin ja ajattomiin huonekaluihimme!Siirry tästä nettisivuillemme katsomaan lisää kauniita huonekalu-mallejamme.


Kommentit

Suositut tekstit