Keväinen JUVI-koti - Lastenhuone - Osa 2


Seuraavaksi kurkistetaan esikoistytön huoneeseen ja NAM miten herkulliset värit laittavat hymyn suupieliin! Vanhemman tyttären huone on maalattu keltaiseksi ja yksi seinä on saanut pintaansa upean lintuaiheisen tapetin. Berliininmunkin sävyyn maalatut vaatekaapit kätkevät sisäänsä pikkuprinsessan vaatevarastot sekä lelut.


Verona-sänky on päästävedettävä. Se kasvaa pienestä lastensängystä täyspitkäksi aikuisen vuoteeksi. Tämä toimii siis vauvasta mummuun! Noh, ehkä tyttäret muutavat omilleen ennen mummu-ikää ;).

  "Päästävedettävä puusänky on todella kätevä! Tällä hetkellä pidämme sängyssä matalaa patjaa, jotta sängyn puureunat estävät sängysta putoamisen. Myöhemmin hankimme korkemman patjan, vaikkapa runkopatjan, kun tyttäremme on vanhempi", äiti kertoo.

"Kun lastenhuoneen väritys vaihtuu jossakin elämän vaiheessa, on täyspuiset JUVI-huonekalut helppo maalata toiseen sävyyn. Voi olla, että vaaleanpunainen vaatekaappi ja hempeä sänky, eivät viiden vuoden päästä ole tyttäremme mielestä yhtä ihanat kuin nyt", äiti nauraa.

JUVIsta saat hyvät ohjeet huonekalujen pintakäsittelyyn ja myös uudelleen maalaukseen! 


Vaatekaapin sävy haettiin tapetin pinkeistä yksityiskohdista. Upeat hopean sävyiset rokokoo-kahvat ovat kuin satumaailmasta! Katso lisää:  JUVIn vetimiä

JUVI-huonekalut:

Vaatekaappi-kokonaisuus (150x52x240 cm):
2kpl 2-ovi vaatekaappi (75x52x195 cm)
2-kpl alalaatikosto (75x52x45 cm)
Kaappien päällä yläkoristelista (150x52 cm)

Verona-sänky (80x200 cm patjalle)
Yöpöytä-komuuutti (55x42x80 cm)Osta puuvalmiina nettikaupastamme:


Katso kaikki tuotteet:
Tämän kirjoitti:  Elisa

Kommentit

Suositut tekstit