Maalaisromanttinen JUVI-koti - Keittiö - Osa 3

Keittiö on maalaisromanttisen JUVI-kodin sydän. Pariskunta pitää ruoanlaitosta ja he kokkaavatkin yhdessä lähes joka päivä. Helmenharmaaksi pellavaöjymaalatussa keittiössä vallitsee levollinen tunnelma. Osa keittiön yläkaapeista on lasiovilla, joiden sisäpuolelle on kiinnitetty valkoiset pellavaverhot.


Ruokapöytänä on JUVIn puuseppä-huonekalusuunnittelija Kalle Vikkulan tekemä prototyyppi-lankkupöytä. Tämän pohjalta onkin lankkupöytiä tehty mooontaa eri kokoa vuosien varrella! Lankkupöytä on vahattu ja pellavaöljymaalattu rustiikkisen tummanpuhuvaksi. Kansi on vahattu pähkinän sävyyn ja jalat maalattu tummanruskeiksi ja antiikkiviimeistelty. Kontrastiksi jykevälle pöydälle valittiin sirot kustavilaistuolit. JUVIn Medaljonki-tuolit on maalattu pastellisiksi oljenkeltaisella maalilla. Vaaleanvihreä-pohjainen ruusukangas viimeistelee tuolien suloisen ilmeen.

 


Talon rouva rakastaa kippoja ja kuppeja ja niitä kertyy kokoajan lisää varastoihin! "Kun vitriinimme täyttyy astioista, täytyy varmaan ruveta suunnittelemaan muuttoa isompaan, jotta voimme hankkia isomman vitriinin!" rouva nauraa ja jatkaa: "nykyiseen kotikoloomme ei kyllä mahdu yhtään uutta kalustetta".

Vaaleanharmaaksi pellavaöljymaalattuun vitriiniin(85x43x208 cm) saa astiat kauniisti esille. Umpioviseen alaosaan on piiloitettu isommat vaasit ja kukkamaljat sekä reseptikirjoja!
Katso myös:

JUVI Täyspuinen keittiö

JUVI Pöydät

Maalaisromanttinen koti
- Olohuone

Maalaisromanttinen koti
- TyöpisteTästä nettikauppaamme:

Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Elisa
 
 

Kommentit

Suositut tekstit