Maalaisromanttinen JUVI-koti - Osa 1Tervetuloa kurkistamaan maalaisromanttiseen JUVI-kotiin! Täällä asustaa kustavilais- ja varhaisrokokoo tyyleihin ihastunut pariskunta. Sisustuksessa he pitävät kotoisasta tunnelmasta, pastellisävyistä ja antiikkityylisestä rouheudesta. Tekstiileissä yhdistellään rohkeasti ruutua, raitaa ja kukkakuvioita!


Vaikka sisustuksen kokonaisilme on vaalea, ei se kuitenkaan ole valkoinen. "Meiltä ei taida isoilta pinnoilta löytyä ollenkaan puhtaan valkoista! Olohuoneen seinät olemme maalanneet vanilijaan taittavalla kermansävyllä, Huonekaluissa löytyy vaaleanharmaata, maitokahvia, oljenkeltaista, minttua, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja kontrastina vaaleudelle rouheaa pähkinänruskeaa.... Tunnollisesti on koko lempiväripalettia meidän asunnossa käytetty!" Rouva nauraa.


Olohuoneen katseenkiinnittäjänä paistattelee JUVIn Verona-komuutti. "Heti kun näin tämän ihanuuden, tiesin että se muuttaa meille ja pian! Kaapin ihana kustavilaisilme ja kaunis väriyhdistelmä on se juttu", rouva kertoo. Verona-komuutti on maitomaalattu antiikkityyliin vaalenharmaaksi ja ovien salmiakki-koristeet on korostettu maalaamalla ne muutamaa astetta vaaleammalla sävyllä.

Vaaleansiniseksi maitomaalattu käsinojallinen Medaljonki-tuoli on verhoiltu pinkillä ruusukankaalla. Tässä tarkoitus oli luoda mahdollisimman herkullinen yhdistelmä ja "shabby chic" -tyylinen tuoli

Oljenkeltaiseen kaappiin mahtuu mukavasti kotitoimiston tavarat! Vieressä on samaan sävyyn maalattu Medaljonki-tuoli.

Katso myös:

Tästä nettikauppaamme:
Katso kaikki tuotteet:Tämän kirjoitti: Elisa

Kommentit

Suositut tekstit