Pikkumökin sisustaminen jatkuu! - MAKE-OVER


Tästä pääset lukemaan aikaisemman: Pikkumökin sisustamis -jutun

Sama projekti jatkuu Keski-Suomessa eli pikkumökkiä sisustellaan tähän päivään sopivaksi kesäasunnoksi! Viime kerran jälkeen mökille on tuotu mm. klaffipöytä ja korkea kaappi sekä pikku yksityiskohtina seinälle kiinnitettäviä hyllylautoja ja keittiön kaappeihin verhot yms.

Koska mökki on aika pieni on jokaisen neliö käyttö mietitty tarkkaan.

Keittiö on minikokoinen. Se muodostuu muutamasta modulityyppisestä täyspuisesta JUVI-keittiökaapista. Keittiön yläkaapeiksi valittiin lasiovet keventämään tunnelmaa ja ovien sisäpuolelle kiinnitettiin verhot antamaan näkösuojaa. Huomaa, kuinka kaappien verhot ovat samaa ruutukangasta, kuin Gripsholm-sohvan pehmusteet ja tyynyt ovat. Kangasta myymme JUVIssa.


Heti keittiön viereen on sijoitettu oleskeluryhmä. Kolmen istuttava Gripsholm-sohva toimii myös tarvittaesa varasänkynä. Sohvan päälle kiinnitettiin kaksi hyllylautaa harmaaksi maalattuina. Sohvapöydäksi valittiin X-lasi lamppupöytä (60x60x60 cm). Se on kätevän pieni eikä vie turhan isoa tilaa, mutta ajaa asiansa.
 

 Keittiön yläkaappien jatkoksi on kiinnitetty hyllylautaa.
Aina tarvitaan säilytystilaa ja varsinkin mökillä! Siksi sisustukseen valittiinkin kaunis ja siro tornikaappi, joka on oikea tilaihme.  Tornikaappi on mitoiltaan 70x45x200 cm. Syvyyttä on siis riittävästi vaikkapa koreille, joihin saa kaiken pikkutavaran työkaluista lankakeriin!  Tornikaappi vahattiin Osmo Colorin puuvahoilla sävyyn Helmi.
 
Tornikaappi (70x45x200 cm).

Ruokapöytänä toimii JUVIn kätevä klaffipöytä. Täyspitkänä pöytä on mitoiltaan 160x75 cm. Pöydässä on molemmin puolin vetolaatikot.  Katso lisää nettisivuiltamme: Jatkopalapöydät


Klaffipöytää voi pitää kokonaan kiinni, puolittain auki tai täyspitkänä. Pienelle mökille tämä on siis paras ratkaisu! Pöytään lisättiin vielä pyörät helpottamaan sen liikuttelua.
Klaffipöytä on täyspitkänä 160x75 cm.

Tässä vielä kuva ennen pientä pintaremonttia!


ENNEN:


Eli paljon on tehty, mutta se on kannattanut! Nyt on kiva päästä kesän viettoon täysin uudistetulle mökille!Kurkkaa myös:

 
Osta nettikaupastamme:Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti:  Elisa

Kommentit

Suositut tekstit