Poikamiesboksi JUVI-tyyliin! - OSA 4 - KEITTIÖ

Yksiön keittiö on sanalla sanoen kaunis. Keittiön sisustus jatkaa asunnon maanläheistä värimaailmaa. Runkoja myöten täyspuiset JUVI-kaapistot on pintakäsitelty perinteisillä  maitomaaleilla vaaleanharmaiksi. Yläkaappeihin valittiin vaaleampi harmaan sävy ja alakaappeihin tummempi harmaa.

Keittiöön haluttiin mahdollisimman keveä ja raikas ilme ja siksi osa yläkaapeista onkin lasiovilla. Lasiovet antavat avaruuden tuntua, mutta verhot peittävät kauniisti mahdollisen kaappikaaoksen! :)

Viimeistellyn ilmeen antavat kauniit koristelistat. Yläkaappien päällä kiertää yläkoristepuu. Kaappien valolistoiksi valittiin kustavilaisilmeeseen sopiva munasauva-koristeaihe.

Jääkaapin päälle sijoitettiin kaksi matalaa kaappia (60x59x45 cm) päällekkäin. Toisen kaapin sisälle on piilotettu mikroaaltouuni!


Mikro on hyvässä jemmassa kaapin sisällä!Keittiötä suunniteltaessa huomattiin, että yläkaappien yhteen reunaan tulisi jäämään pieni rako. Tämä ei haitannut yhtään, sillä JUVIn puuseppä-designeri, Kalle Vikkula, leikkasi tilaan sopivat pikkuhyllyt, jotka toimivat nyt viinipullotelineenä ja leikkuulautojen säilytyspaikkana! Kätevää! Ja kun asukas pitää kauniista yksityiskohdista, lisättiin hyllylautojen etureunoihin vielä köysiaiheiset koristelistat. Hyvältä näyttää :)
Valolistaksi valittiin munasauna-koristelista.


Katso myös:

Tästä nettikauppaamme:
Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Elisa


Kommentit

Suositut tekstit