Puunsävyjä


Täyspuiset JUVI-huonekalut saat mihin vain väriin! Lähdemme liikkeelle puuvalmiista eli pintakäsittelemättömästä mööpelistä eli Sinä pääset itse päättämään sävyn. Myymälöissämme pääosa huonekaluistamme on vielä puuvalmiita. Jos haluat itse maalata, saat puuvalmiin tuotteen myymälästä heti mukaan. Pintakäsittelyn  voit myös tilata kauttamme, jolloin värjäyksessä menee muutama viikko, verstaan työtilanteesta riippuen.


Kuvassa asiakkaan valistemaan puunsävyyn vahatut huonekalut. Makuuhuoneeseen haluttiin yhtenäistä ilmettä ja valittiin 3-ovinen vaatekaappi ja tasoksi Verona-komuutti. Pintakäsittely tehtiin Osmo Colorin läpikuultavilla puuvahoilla (sävy: Konjakki). Katso lisää: VaatekaapitPiironkivaatekaappi (80x52x210 cm) vahattuna Osmo Colorin Pähkinä-sävyllä. Katso lisää: Vaatekaapit
Pääosa huonekaluistamme on tervaleppää. Tervalepän ominaissävy on kaunis lämpimän punertava. Tässä JUVIn tervaleppäinen lasiovi-komuutti on vahattu Osmo Colorin Kirkkaalla eli värittömällä vahalla. Kun halutaan tervalepän ominaisväri esille, voidaan käsittely tehdä melkein millä vain värittömällä vahalla, lakalla, öljyllä (esim. Liberonin Finishing oil, Osmon Colorin Kirkas-vaha, Ottosson keitetty pellavaöljy).

Matala komuutti (125x40x70 cm).
Katso lisää: Komuutit


Laadukkaita pintakäsittelyaineita JUVIsta!


Myös upeat petsi+lakka -käsittelyt saat kauttamme! Tässä tervaleppäinen kirjoituspöytä on petsattu tummaan mahongin sävyyn ja päällä on kiiltävä lakka.

Kustavilainen kirjoituspöytä 135x60 cm.
 Katso lisää: Kirjoituspöydät


2-ovi komuutti (70x36x85 cm) on vahattu 
Osmo Colorin puuvahalla sävyyn Antiikkitammi.

Katso lisää: Komuutit


Kuvassa kirjakaappi-kokonaisuus, jossa 3kpl kaapit (80x32x120 cm) 
yhdistettynä pitkäksi riviksi. 
Tästä nettikauppaamme:

Katso kaikki tuotteet:
Tämän kirjoitti: ElisaKommentit

Suositut tekstit