lauantai 2. huhtikuuta 2016

Facebookissa Arvonta Kevätmessujen lipuista

Olemme mukana Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 7.-10.4.2016. Kevätmessut koostuu viisistä eri messuista: Oma Piha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&Luomu -messuista. Pääsimme mukaan sisustamaan Terassi-lehden ständiä 6c89. Ständillä on esillä erilaisia keittiökaappejamme, Iso Firenze-vitriini, piironkia, komuuttia, tikaskirjahylly ja sivustavedettävä sohva.


Facebookissa on arvonta Kevätmessujen pääsylipuista. Osallistumaan tästä:  JUVIn Facebook-sivu 


Kilpailuun voit osallistua vastaamalla blogin kommenttiosiossa kysymykseen Miten kevät näkyy sisustuksessasi Arvonta-aikaa on keskiviikkoon 6.4. kello 12.00 asti, jotta ehdimme viedä liput noudettavaksi nimellä Messukeskuksesta. Voit osallistua myös nimimerkillä, mutta jätähän sähköpostiosoitteesi tietoihin, niin saamme ilmoitettua voittajalle.

Liput arvotaan kahden lipun paketteina, yhteensä 4 lippua.JUVIn Facebook-arvonnan säännöt:


1. Arvonnan järjestää JUVI-Production Oy. Facebook ei ole osallisena eikä vastuussa arvonnasta.

2. Kaikilla JUVI-Production asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan tykkäämällä tai jakamalla JUVIn Facebook-mainos tai kommentoimalla Juvilifestyle-blogin messuarvonta-tekstiä.
3. Kaikkien JUVI-Productionin Facebook-mainoksesta tykänneiden ja blogitekstin kommentoijien kesken arvotaan neljä pääsylippua Kevätmessuille 7.-10.4.2016 Helsingin Messukeskukseen. Pääsyliput viedään noudettavaksi Messukeskuksen lipunnoutopisteeltä. JUVI-Production Oy varaa oikeuden sääntöjen  muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
6. JUVI-Productionin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.

2 kommenttia:

Marianne Viita kirjoitti...

Verhot sekä sisustukseen värivaihto keväisempään ilmeeseen ja sävyihin. Tuore tulppaanikimppu pöydälle viimeistelemään ilmeen. ☺🌷

JUVI LIFESTYLE kirjoitti...

Kiitos Marianne kommentista ja iloista kevättä! :)