lauantai 16. huhtikuuta 2016

Uutta tavaraa uunista ulos!


Mitä upeaa maalarimme käsistä on viime aikoina lähtenyt?  No, vaikka mitä. Tässä muutamia täyspuu- huonekalujamme, jotka ovat saaneet pintaansa asiakkaidemme tilaamia käsittelyjä:

 3-ovi komuutti (125x45x90 cm) on antiikkiviimeistelty maitomaaleilla harmaaksi. Oikea sävy on sekoitettu kahdesta väristä: Karrna 25 % ja Lumivalkoinen 75%. Ovien salmiakkikuviot on korostettu maalaamalla ne vaaleammalla sävyllä.


 Musta on aina muodissa! Sohvapöytä (90x65 cm).

Komuutti (195x42x90 cm) upeissa väreissä! Siniharmaan ja tiilenpunaisen liitto toimii. 
Valkoiset posliininupit raikastavat kokonaisuuden.

Miksi peittää tervaleppää, kun se on niin kaunis puu? Tämän kuulen usein asiakkailtamme. Niinpä tervaleppä mööpelimme voi myös öljytä tai vahata läpikuultavilla sävyillä. Tässä tervaleppäinen Isännän piironki (164x48x100 cm) on öljytty keitetyllä pellavaöljyllä. Väritön käsittely nostaa tervalepän kauniin ominaissävyn esille. Rustiikkiset ruosterauta-nupit sopivat kokonaisuuteen mainiosti.

Me suomalaiset pidämme sinisestä. Tässä piironki (100x45x90 cm) 
Ottosson pellavaöljymaalattuna sävyyn Vuorensininen.  

 TV-tasoon (200x42x56 cm) tehtiin muutostyönä vetolaatikko. Värillä on Väliä!

Puuvalmiiseen JUVI-huonekaluun saat valita juuri sellaisen värin kuin kotiisi sopii. Myymälöissämme on esillä paljon erilaisia värimalleja ja pintakäsittely-vaihtoehtoja. Käytämme pintakäsittelyihin mm. Osmo Colorin puuvahoja, Ottossonin pellavaöljymaaleja, Maitomaaleja, Liberonin petsejä ym. Voit myös tuoda tullessasi oman värimallin!

Katso miltä mööpelimme näyttävät eri sävyissä:Tästä nettikauppaamme:


 

Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Elisa

Ei kommentteja: