torstai 26. tammikuuta 2017

Keväinen JUVI-koti - Lastenhuoneen iloiset värit


Seuraavaksi kurkistetaan esikoistytön huoneeseen ja NAM miten herkulliset värit laittavat hymyn suupieliin! 6-vuotiaan tytön huone on maalattu keltaiseksi ja yksi seinä on saanut pintaansa upean Pip Collectionin Early Bird Yellow -lintuaiheisen tapetin. Berliininmunkin pinkiksi maalatut vaatekaapit kätkevät sisäänsä pikkuprinsessan vaatevarastot sekä lelut ja pelit.


Juvin Verona-sänky on päästävedettävä eli se kasvaa pienestä lastensängystä täyspitkäksi aikuisen vuoteeksi. Tämä toimii siis vauvasta mummuun! Patjakoko on suurimmillaan siis 80x200. Sängyn pääpääty on korkea ja tuo sängylle näyttävyyttä.

  "Päästävedettävä puusänky on todella kätevä! Tällä hetkellä pidämme sängyssä matalaa patjaa, jotta sängyn puureunat estävät rauhattoman nukkujan sängysta putoamisen. Laaja unileluvalikoima pysyy myös paremmin tallella laitojen ansiosta. Myöhemmin hankimme paksumman - ehkä jopa runkopatjan, kun tyttäremme on vanhempi", äiti kertoo.

"Kun lastenhuoneen väritys vaihtuu jossakin vaiheessa, on täyspuiset JUVI-huonekalut helppo maalata toiseen sävyyn. Voi olla, että vaaleanpunainen vaatekaappi ja hempeä sänky, eivät viiden vuoden päästä ole tyttäremme mielestä yhtä ihanat kuin nyt", äiti nauraa.

JUVIsta saat hyvät ohjeet huonekalujen pintakäsittelyyn ja myös uudelleen maalaukseen! 


Vaatekaapin sävy haettiin tapetin pinkeistä yksityiskohdista. Upeat hopean sävyiset rokokoo-kahvat ovat kuin satumaailmasta! Katso lisää:  JUVIn vetimiä


JUVI-huonekalut:

Vaatekaappi-kokonaisuus (150x52x240 cm):
2kpl 2-ovi vaatekaappi (75x52x195 cm)
2-kpl alalaatikosto (75x52x45 cm)
Kaappien päällä yläkoristelista (150x52 cm)

Verona-sänky (80x200 cm patjalle)
Yöpöytä-komuuutti (55x42x80 cm)


Osta puuvalmiina nettikaupastamme:


Katso kaikki tuotteet:Ei kommentteja: