Keväinen JUVI-koti

Tervetuloa kurkistamaan keväiseen JUVI-kotiin! Tämä on esimmäinen osa esittelysarjaa, jossa käydään läpi valoisan suomalaisen kodin JUVI-sisustusta. Tätä kotia asustaa isä ja äiti kahden tyttären ja koiran kanssa. Sisustuksessa perhe pitää kontrasteista, jugendista, tyylikkään klassisesta ilmeestä ja pienestä rosoisuudesta.


"Kotini pitää ehdottomasti olla helppohoitoinen. En halua liian sileitä ja kiiltäviä pintoja sillä lapsiperheessä mööpelit joutuvat joskus koville. Haluan että  huonekaluni ovat vankkaa tekoa ja ehdottomasti massiivipuuta, jotta ne kestävät aikaa. Rouhea antiikkikäsittely huonekaluissani on tarkoin harkittu. Näin elämän pienet kolhut eivät haittaa ja mööpelit näyttävät hyville jopa vuosikymmeniä ilman uudelleen maalausta!", kertoo talon rouva.


Sisustuksessa väreinä on käytetty maanläheisiä sävyjä, kuten mustaa, harmaata, ruskeaa ja beigeä. Tehosteena toimii mm. aurinkoinen keltainen, oranssi ja vihreä. JUVIn klassinen jugend-tuoli on vahattu Osmo Colorilla herkullisen keltaiseksi. Maija Lohikosken kauniit taulut tuovat iloa arjen keskelle!

Osta vaatekaappi puuvalmiina nettikaupastamme: juvikauppa.fi


Eteisen sisustus on kepeä. Puolipyöreä pöytä toimii laskutilana kotiin saapuvalle. Lypsyjakkara on kätevä istumapaikka lapsille.



Mustaksi antiikkiviimestelty Apteekkarinlipasto tuo valkoista taustaa vasten voimakkaan kontrastin. Uusi erä Apteekkarin lipastoja on valmistumassa alkukeväästä myyntiin.




JUVI-huonekalut:
Vaatekaappi-kokonaisuus (225x52x265 cm)
Jugend-tuoli
Apteekkarin lipasto (110x48x82 cm)
Lamppupöytä (60x60x60 cm)
Puolipyöreä pöytä (halk. 80 cm)
Lypsyjakkara (37x22x22 cm)





Katso myös:







Osta nettikaupastamme:
juvikauppa.fi





Katso kaikki tuotteet:

Kommentit

Suositut tekstit