Kurkistus JUVI-kotiin; kustavilaisuus + varhaisrokokooJUVI-kodin työhuoneessa on lämminhenkinen rokokoo-tunnelma. Tietokonepöytänä toimii JUVIn varhaisrokokoo-pöytä. Pöydän kansi on pintakäsitelty värittömällä lakalla, jolloin tervalepän kaunis punertava ominaissävy tulee esille. Jalat on maalattu maitomaaleilla; sävy: Hunajankeltainen. Varhaisrokokoo-tuoli on antiikkiviimeistelty samalla maitomaalilla ja istuimen verhoilukankaaksi on valittu raikas siniruutu-kangas. Täällä kelpaa työskennellä! :)

Työhuoneen seinissä on tunnelmaan sopiva tapetti. Verhot on teetetty Les Tissus Colbertilla.

Olohuoneen perintösohva on suojattu vaalealla kankaalla. Sohvan taakse on sijoitettu JUVIn rokokoo-sivupöytä (125x35 cm). Kustavilainen medaljonki-tuoli on vahattu valkoiseksi. Huomaa, kuinka nätisti rokokoo ja kustavilaistyyli pelaavat yhteen. 
Viileän vaaleansininen Medaljonki-tuoli on verhoiltu rokokoo-kankaalla. Vieressä on rokokooajalle tyypillinen kääntölevy-pöytä, joka on maalattu vaaleanharmaaksi.
TV-kaappina on JUVIn kustavilaistyylinen komuutti. Vieressä varhaisrokokoo-tuolit. Molemmat on vahattu vaaleanharmaiksi.

Lue lisää:  Varhaisrokokoo
                  Helposti yhdisteltävät JUVI-huonekalut

Tämän kirjoitti: ElisaSuositut tekstit