Raikas JUVI-keittiöSaimme loppukesästä hienon tilaisuuden päästä kuvaamaan asiakkaamme JUVI-keittiötä. Sanalla sanoen kokonaisuus on upea. Keittiön ala- ja yläkaapit ovat JUVIn keittiö-mallistoa. Kuten muutkin JUVI-huonekalut ovat keittiökaapitkin runkoja myöten massiivipuuta. Materiaalina on tervaleppä. Keittiö on nivottu upeaksi kokonaisuudeksi ja sitä täydentää mm. 3-ovi komuuteistamme rakennettu keittiösaareke, ruokailuryhmä ja jykevä Firenze-vitriini.

Keittiösaareke on muodostettu sijoittamalla kaksi 3-ovi komuuttia selät vastakkain. Komuuttien kannet on irrotettu ja ne on korvattu yhtenäisellä kansilevyllä. Huomaa, kuinka komuutin korkeat jalat tekevät kokonaisuuden keveänoloiseksi.
Firenze-vitriini 165 x 45 x 225 cm

Valmistamme Firenze-vitriiniä myös seuraavan kokoisina:
110 x 45 x 225 cm
210 x 45 x 225 cm

Katso lisää: 

Ruokapöydäksi valittiin JUVIn tolppajalkainen pöytä ja tuoleiksi sirot Talonpoikaisbiedermeier-tuolit.Asiakkaamme on  pintakäsitellyt keittiökalusteensa taidokkaasti itse. Meiltä saat puuvalmiit keittiöt ja huonekalut heti mukaan. JUVI-huonekalut ovat puusepän valmiiksi tekemiä ja kokoamia, eivät siis ole itse kasattavia. Annamme myös mielellämme ohjeita pintakäsittelyyn. Voit myös värjäyttää huonekalut meillä valmiiksi. Värjäyksessä menee yleensä muutama viikko.
Lämmin kiitos asiakkaallemme kuvista!Tervetuloa tutustumaan myös paikanpäälle täyspuisiin keittiökaappeihimme!
Parhaiten pääset tutustumaan mallistoomme Vantaalla Petikon tehtaanmyymälässämme.


Osuiko Sinunkin värivalintasi nappiin ja haluat jakaa onnistumisesi muiden kanssa? Olemme iloisia jos lähetät meille kuvia JUVI-sisustuksestasi. Mielellämme julkaisemme niitä myös nettisivuillamme, jos näin haluat. Liitä kuvan mukaan tiedot pintakäsittelystä, jos nämä tiedot on tallella.Yhteysosoitteemme: juviposti(at)juvi.fi


Katso myös: 
Katso kaikki tuotteet:Tämän kirjoitti:  Elisa
Kommentit

Suositut tekstit