Upea antiikkiviimeistely by JUVI

 
JUVI-huonekalun kruunaa erilaiset antiikkikäsittelyt. Tässä kaksi komuuttiamme, jotka ovat saaneet pintaansa upeat antiikkiviimeistelyt. Taidokkaasti käsitellyt huonekalut sopivat mainiosti niin vanhojen kalusteiden rinnalle kuin myös moderniin ympäristöön. Antiikkiviimeistelty mööpeli kerää varmasti katseet koreudellaan! Ja pienten lasten vanhemmat huomio; rouheapintainen huonekalu vain paranee, kun se ottaa välillä osumaa lasten leikeissä! ;)  Tasainen ja kiiltävä pinta on  herkkä elämän pikku kolhuille. Ja tiesitkö, että antiikkikäsittely on helppo tehdä itse? Katso lopussa linkit.
 
 
2-ovi komuutti L. 100 x S. 42 x K. 90 cm on pintakäsitelty siniharmaaksi. Ovien salmiakki-kuviot on korostettu maalaamalla ne vaaleanharmaalla.
 Verona-komuutti L. 116 x S. 48 x K. 96 cm on antiikkiviimeistelty JUVIn Verona-antiikkikäsittelyllä, joka tehdään maitomaaleilla. Lopputulos on varsin rouhea ja näyttävä!Kun lähtökohtana on täyspuinen puuvalmis JUVI-huonekalu, voi pintakäsittely on mitä tahansa. Vain mielikuvitus on rajana! Moderni musta? Raikas valkoinen? 1700-lukuinen?


Puuvalmis
-  Värin päätät Sinä!  -
 
 
 
 
Katso:
 
 
 
 
Katso myös JUVIn pintakäsittely opasvideo.
Sivupöytä antiikkikäsitellään Osmo Colorin puuvahoilla:
 
 
 
 
 
 
Katso kaikki tuotteet:Tämän kirjoitti: Elisa

Kommentit

Suositut tekstit