Keväinen JUVI-koti - Kodinhoitohuone - Osa 7

Miten ratkaista ongelma, jossa kodinhoitohuone täytyy sijoittaa takkahuoneen kanssa samaan tilaan? JUVI-kodissa huoneet loppuivat kesken, kun alettiin pohtia, mihin kodinhoitohuone sijoitetaan. Kylpyhuoneissa ei ollut tarpeeksi tilaa koneille. Lisäksi haluttiin kunnon kaapistot ja tasot, jotta pyykkipäivät sujuisivat mahdollisimman mukavasti ja lakanoille ja pyyhkeille tarvittiin paljon säilytystilaa. No, takkahuone oli vielä melkeinpä tyhjillään, joten kylpyhuoneen yhteydessä olevasta takkahuoneesta tuli myös kodinhoitohuone! :)


Ja hyvännäköinen tulikin! Alakaapeiksi valittiin 80 cm ja 40 cm leveät puiset keittiö-alakaapit. Seinälle nostettiin lasiovi-kaapit (80x32x120 cm). Näin tasot säilytettiin laskutilana. Lasiovi-kaappien sisäpuolelle talon rouva kiinnitti vaaleat pellavaverhot peittämään kaapeissa säilytettäviä pyyhepinoja. 


Kansitaso on tervaleppää, joka pintakäsiteltiin muistuttamaan metallia! Talon rouva sai inspiraation Industrial-henkisestä kansitasosta ja tässä on upea lopputulos, joka sopii hienosti huoneen ilmeeseen ja värisävyihin.


Tervaleppäiset kaapit on maalattu Ottossonin pellavaöljymaaleilla harmaaksi. Väri on sekoitettu kahdesta sävystä: Italian vihreä umbra ja Titaanisinkkivalkoinen. 


Lue lisää: 


Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti. Elisa


Kommentit

Suositut tekstit