Kaunis puutuoli


JUVIssa me suunnittelemme huonekalumme itse. JUVI on suomalaista muotoilua suomalaiseen kotiin.  Monien JUVIn mallien suunnittelun perustana on rakkaus vanhoihin antiikkihuonekaluihin. Vaikka huonekalujemme ideat ovat jopa 300 vuotta vanhoja ja ajan saatossa helmeksi hioutuneita, suunnittelemme uudet JUVIt kuitenkin nykyajan ihmisille ja tämän päivän tarpeisiin. 

JUVI Design näkyy myös tuolimalleissamme. Huolellisen muotoilun ja puusepän kädenjäljen huomaa mm.istuinmukavuudessa, hienoissa yksityiskohdissa ja ennen kaikkea taidokkaissa rakenteissa ja liitoksissa. Tämä tarkoittaa kestävyyttä. Tukevina tuolit pitää huolellisesti tehdyt liitokset ja jalkojen H-ristikko, jollainen tehdastekoisista tuoleista usein puuttuu. Myöskään esteettisyys ei tule loukatuksi, koska kiiltäviä 6-koloruuveja ei JUVIn tuoleissa käytetä. 

Kuvassa JUVI-tuolien klassikot Jugend-tuoli ja kustavilainen 4-pinnatuoli.
Jugend-tuoli on saanut pintaansa helmenharmaan vahan. 
Pinnatuoli on antiikkiviimeistelty valkokalkki-tyyliin.JUVI Tuolimallit:

JUVIn mallistoon kuuluu laaja valikoima erilaisia tuoleja; on puukantisia ja pehmustettuja, suoralinjaisia ja muodokkaita, käsinojilla ja ilman. Monet puukantisista tuoleistamme on JUVI suunnitellut esikuvanaan 1800-luvun talonpoikaiset tuolimallit, vaikkakin nykypäivän vaatimukset on niiden muotoilussa otettu huomioon. Vuosien varrella JUVI-tuoleista on tullut klassikoita, onhan niitä vamistettu jo 80-luvulta saakka. Näitä ovat mm. Kustavilainen 4-pinna tuoli, Talonpoikaisbiedermeier-tuolit ja Bellman-tuoli.

Pehmustettujen JUVI-tuolien klassikoihin kuuluu mm. Kartano Bellman-tuoli, Medaljonki-tuoli ja Varhaisrokokoo-tuoli. Käsinojallisia tuoleja löytyy myös laaja valikoima.  

Talonpoikaisbiedermeier-tuolia valmistamme kahdella eri selkänoja-vaihtoehdolla. 
Kuvassa leveä selkänojainen mustaksi maalattuna ja 
2-poikkipuu-selkänojainen suklaan ruskeana.

Tässä tuolimallejamme maalattuna eri valkoisen sävyillä.


Bellman-tuolissa on kaunis ristikko-selkänoja. Kustavilaisen Medaljonki-tuolin 
kruunaa vihreä pintakäsittely ja samaan sävyyn valittu raitakangas.

Talonpoikaisbiedermeier-tuoli okransävyyn antiikkipatinoituna.
Katso:Osta nettikaupastamme 
puuvalmiina ja maalaa itse:Kommentit

Suositut tekstit