Matala Vaatekaappi

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaan ja sopiva säilytysratkaisu on hyvin yksilöllinen jokaiselle meistä. Toinen haluaa kaappitilaa ja toinen laatikkoa. Vaatteet on ehdottomasti saatava ripustaa henkariin tai viikattua mieleisiin pinoihin. JUVI:n väestä löytyy myös montaa makua asian suhteen ja siksi haluamme että mallistossamme onkin jokaiselle jotakin :)

Matala vaatekaappi on suunniteltu siten, että se menee niin yksittäisenä kaappina mutta myös osana isompaa kokonaisuutta. Matalaa vaatekaappia on mitoiltaan kahta kokoa; yksiovinen 40 x 52 x 158 cm ja kaksiovinen 75 x 52 x 158 cm.

             


             Vaatekaapissa on ylhäällä henkaritanko ja 
             siirrettävät irtohyllyt, jokaiselle jotain :)

Yksi ja kaksiovinen vaatekaappi kansilevyn 
kanssa muodostavat kokonaisuuden 115 x 52 x 160 cm

Ovimalleja vaatekaappeihin löytyy monenmoista ja värin puolesta mielikuvitus on rajana. Puuoven lisäksi vaatekaappeja on lasiovisena ja esim. allaolevan kuvan punainen ihanuus toimisi myös upeana katseenkiinnittäjänä astiakaappinakin ruokailutilassa ;)
  

 Matala vaatekaappi on maitomaalattu ja 
lakattu kiiltäväksi. Huomaa kuinka keltainen sisäosa keventää ilmettä.


 Puuoviset matalat vaatekaapit maitomaalattuna ja antiikkipatinoituna sammaleen sävyyn, päällä yhtenäinen koristelista
                                                                            

Matala vaatekaappi alalaatikoston päällä on korkeudeltaan 195 cm ja näin ollen oiva pari muiden 195 cm korkeiden JUVI-vaatekaappien kanssa. Kuvassa matalan vaatekaapin vieressä on yksiovivaatekaappi viidellä laatikolla. Kokonaisuus on kooltaan 115x52x203 cm. Yhdistelemällä erilaisia vaatekaappeja ja alalaatikostoja saa valtavasti erilaisia kokonaisuuksia!

 

Vaatekaapit saa mihin väriin tahansa!                                                                               Vaatekaappikokonaisuus kätkee                                                                                                                 sisäänsä paljon säilytystilaa
Saisiko olla korkea vaatekaappikokonaisuus?
Kuvan kaappi on mitoiltaan 115x52x240 cm
Vaatekaappi on vahattu raikkaan valkoiseen sävyyn

Katso myös:Osta nettikaupastamme:

Katso kaikki tuotteet:

Tämän kirjoitti: Marjo

Kommentit

Suositut tekstit