Halloween pidot

Syyskuussa olleilla Habitare-messuilla tarjoutui tilaisuus laittaa pystyyn pop up-tyylinen tila Terassi Median messuständin viereen. Tilan suunnitteli Terassi Median Eeva Ek tiiminsä kanssa ja monen eri alan edustajat osallistuivat tilan kokoamiseen. Me JUVI:n porukalla tietenkin täyspuisten huonekalujen osalta :) Tila rakentui vauhdilla yhdessä päivässä ja mööpeleiden tulo messuille taisi kestää alle tunnin, hatunnosto pojille ripeydestä!

Lankkupöytää löytyy useassa eri koossa, pienestä isoon!

Pop up-tilan teemaksi tuli syksyyn sopivana tummat ja syvät väri ja kurpitsanoranssi. Väreistä saakin loistavaa inspiraatiota lähestyvää Halloween juhlaa varten, täydellinen syy järjestää loppusyksyn juhlat! Kattauksessa tärkeää roolia näytteli valo, jota löytyi hauskoista valaisimista. Jokainen ruokailija saa viereensa oman valonlähteen, ja näin ollen on mahdollista pitää muu valaistus mahdollisimman himmeänä. Valaisimet tietenkin vievät hieman tilaa pöydässä, mutta pöydän ollessa kooltaan mahtava 280 x 110 cm on tilaa tehdä näyttävämpikin kattaus :)

Tuoleiksi valikoitui sekä romanttisempaan tyyliin soveltuvat Kustavilaiset Medaljonkituolit että suoralinjaisemmat nelipinnatuolit. Vaikka tuolit ovat erilaisia muodoiltaan,niin musta väritys tuo niihin yhteneväisyyttä ja tuolit sopivatkin kauniisti jykevän lankkupöydän kaveriksi.

Mikä olisikaan parempaa kuin pehmeään neuleeseen kääriytyneenä
 istua alas nauttimaan pimenevistä syysilloista :)

Pöydän keskelle aseteltu korkea pöydäkoriste on varsinainen katseenkiinnittäjä ja alaspäin roikkuva köynnös on kuin viimeisiä vihreitä vivahteita ennen kuin syksyn ruska vaihtuu talven vaaleuteen ja paljauteen.










Lankkupöydän pintakäsittelystä on vastannut huonekalusuunnittelijamme Kalle Vikkula. Pöytään on luotu täydellisen rustiikkinen ruskea sävy. Pintakäsittelyssä käytettiin useaa eri ainetta jolloin saatiin aikaiseksi elävä pinta, tästä on teollisesti valmistetut pöydät kaukana!


 Seuraa huonekalusuunnittelijaamme Kalle Vikkulaa
instagramissa @kallevikkula



Musta, oranssi ja vihreä ovat täydellinen syysvärien kokonaisuus. 
Kattausessa käytettyjä elementtejä on hyvä ripotella myös ympäristöön.
Tässä piironki sai muhkean köynnösverhon.

Syksyn juhlien suunnittelun myötä on hyvä alkaa kiinnittää katsetta jo joulua kohden, onko ruokapöytä tarpeeksi iso tai puuttuuko ruokailijoilta tuoleja pöydästä?


Inspiroidu syksyn väreistä: keltainen ja oranssi huonekaluissa




Osta nettikaupastamme:



   

tämän kirjoitti: Marjo
 

Kommentit

Suositut tekstit