Täyspuinen allaskaappi

Sisustaessa usein halutaan ajatella estetiikkaa ja käytännöllisyyttä, kuitenkaan kummastakaan tinkimättä. Kylpyhuoneen sisustaminen on yksi hankalimmista mitä mieleen tulee, tarvittaisiin säilytystilaa purkeille ja purnukoille, ja altaan putket eivät ole kaikkein kaunein näky joten ne olisi kiva piilottaa. Valtaosa allaskaappivalikoimasta on kuitenkin melko mitäänsanomatonta mdf-levyä joka ei inspiroi sisustamaan kylppäriä ollenkaan.

Kylppäristä olisi ihana luoda kaunis paikka jossa tehdä vielä viimeinen silaus meikkiin ennen työpäivään lähtöä. Mikä toisikaan paremmin pisteen iin päälle kuin kaunis täyspuinen allaskaluste pintakäsiteltynä lempiväriin :)

Viime aikoina olemmekin päässeet runsaasti totetuttamaan asiakkaidemme unelmia allaskalusteista ja tässä osa upeista lopputuloksista.

 Verona-komuutti pellavaöljymaalattiin ja altaalle upotettiin paikka.
 Valkoiset posliininupit ovat samaa sävyä altaan kanssa.

 Korkeammalle malja-altaalle sopii kaveriksi matalampi mööpeli.
 Tämä komuutti on mitoiltaan 85x40x70 cm
Pieneenkin tilaan löytyy monenlaisia allaskaappeja! 
Tässä 55 cm ja 70 cm leveät kaapit

Täyspuu sopii mainiosti tilaan jossa kosteustasapaino ei aina ole vakio sillä puu ottaa kosteutta vastaan sekä luovuttaa sitä. Pintakäsittelyllä puun elämistä saadaan rauhoitettua ja pintakäsittely onkin ensiarvoisen tärkeää kylppärin kalusteissa. Pintakäsittelyn tehtävänä on paitsi tuoda haluttu ulkonäkö niin suojata puuta jotta mööpeli on pitkäikäinen :)Täyspuinen mööpeli taipuu moneksi, altaalle saadaan räätälöityä aukko tarpeen mukaan eikä tarvitse pelätä että rakenne pettää. 

Ei siis tarvitse tyytyä tiettyyn mallistoon joka on tietylle 
altaalle suunniteltu :)

 Allaskaappeihin lisättiin upeat koristelistat ja toinen kaappi sai rouhean maitomaalatun
 pinnan lakkaviimeistelyllä ja toinen hohtavanvalkoisen Osmo Color-vahauksen, 
kestävää ja tyylikästä :) 


Miten siis toimia omien allaskaappihaaveiden kanssa? Ensimmäisenä altaan etsintään ja mieleisen altaan mittojen kanssa myymälään. Vaihtoehtoja voi olla useampia jos meinaa iskeä valinnanvaikeus :) Useimmiten altaan mitoissa on annettu vähimmäissyvyysvaatimus allaskaapille. Toinen tärkeä mitta on tietenkin minkäkokoinen kaappi tilaan mahtuu :) Näillä tiedoilla päästään sitten valitsemaan mieleistä mööpeliä, unelmien allaskaappia!

Tähän mahtuu enemmänkin piiloon purkkia ja purnukkaa! 
Sivuissa oleviin laatikoihin saa esim. meikit näppärästi :)
Allaskaappi maitomaalattu ja lakattu, kaappia löytyy kahta eri leveyttä, 130 cm ja 150 cm

Paljon lisää erilaisia allaskaappivaihtoehtoja: Kylpyhuonekalusteet


Osta nettikaupastamme:


Rauhallista ja sisustushaaveiden täyttämää jouluiloa JUVI:n väeltä!


tämän kirjoitti: Marjo

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei, mitä osmo color vahaa on käytetty tuossa toiseksi viimeisen kuvan allaskaapissa?
Aino-Maria sanoi…
Kaappi on vahattu Silkin ja Lumen sekoituksella 50/50. Silkki on luonnonvalkoinen ja Lumi puhtaanvalkoinen vaha. Käytämme näissä usein Ottossonin pellavaöljypohjaista pohjamaalia alla. Yst. Aino-Maria, JUVI P. 098556210

Suositut tekstit