Tehtaanmyymälässä

JUVI® on perinteinen huonekalukauppa. Kuitenkin toimintatapamme, myymälämme ja tuotteemme eroavat niin merkittävästi kaikista muista alan toimijoista, että olemme tehneet tähän yksinkertaiset toimintaohjeet helpottamaan hankintojasi.

1 ) Valmistaudu kotona

Tutustu nettisivujemme valikoimaan. Lähes kaikkia nettisivun tuotteita löytyy heti varastosta. Tuotteet on netissä ryhmitelty käyttötarkoituksen mukaan ja joskus oikean tuotteen löytäminen on helpompaa netistä kuin myymälästä. Mittaa paikka, johon tuote on tulossa ja kirjoita mitat ylös. Tarkista mikä on ehdoton maksimi, ehdoton minimimitta, missä pistorasiat ovat, kuinka korkealla on katto tai ikkunalauta. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse myymälään, jos sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme.

Etsiessäsi jatkoa kotisi värimaailmaan, saat parhaan lopputuloksen, kun otat oman värimallin myymälään mukaan. Värin muistaminen on liki mahdotonta, joten mallista on paljon apua. Puhtaanvalkoisissakin on eroja.

2 ) Löydä oikeat vaihtoehdot ja valitse omasi

Tehtaanmyymälässämme on valtava valikoima erilaisia tuotteita. Jokainen esillä oleva tuote eroaa muista mitoitukseltaan, oksaisuudeltaan, ovimalliltaan jne. Myymälässämme saa vapaasti kierrellä ja hakea ideoita sisustukseen, mutta jotta löytäisit etsimäsi vaihtoehdot tehokkaasti, kannattaa turvautua myyjiemme tuotetuntemukseen.

Samasta tuotteesta löytyy usein useita eri mitoituksia ja ovimalleja. Jokainen tuote on yksilö ja myymälästä saat mukaasi juuri sen huonekalun, jonka näet. Toimitusaika on siis se aika kun kannamme sen sinulle autoon.

3 ) Valitse väri

Puuvalmiiden tuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy paljon mallivärjättyjä huonekaluja. Tämän lisäksi meillä on värin valitsemisen tueksi erilaisia puulle tehtyjä värimalleja. Jos haluat vahata tai maalata tuotteen itse, saat meiltä hyvät ohjeet eri pintakäsittelyaineiden käyttöön. JUVIsta löytyy tarvikkeet ja maalit, joten saat myös pintakäsittelyaineet heti mukaan.

Ammattimaalarilla menee käsittelyssä pari viikkoa, joten jos haluat mieluummin teettää värjäyksen, se onnistuu kauttamme myös.

4 ) Valitse vedin

Puuvalmiissa tuotteissa laatikoiden ja kaappien vetimiä ei ole kiinnitetty paikalleen, joten pääset vaikuttamaan lopputulokseen tässäkin suhteessa. Erilaisia vetimiä on paljon ja vetimen kiinnityskohtakin on valittavissa tässä vaiheessa. Katso vedinvaihtoehtoja Vetimet-sivulta.

5 ) Valmis

JUVI®-huonekalut ovat valmiiksi koottuja ja saat myymälästä aina mukaan sen yksilön, jonka valitsit. Monet tuotteet mahtuvat henkilöautoonkin ja ostokset saat heti myymälästä mukaan. Jos kuljettaminen omalla autolla ei onnistu, voit sopia kuljetuksen kauttamme nopeallakin aikataululla.

Tutustu tuotevalikoimaamme Kaikki tuotteet -sivulla.

Osta puuhuonekaluja Nettikaupastamme.TERVETULOA!Kommentit

Suositut tekstit