Jalkoja jos jonkinlaisia

Jatkuvasti kasvava mallistomme on saanut uusia tuulia pienten pöytien osalta, nimittäin moniin pöytiin on mahdollista valita mieleisensä jalkamalli ja jalan korkeus. Samasta pöydästä voi siis kuoriutua korkea baaripöytä tai matala sohvapöytä, kätevää!







Sama pöytä, 100 x 50 cm, korkeilla jaloilla on 95 cm korkea ja matalalilla jaloilla 50 cm korkea, pöytä siis muuntuu tarpeen mukaan moneksi, siinä vasta muuntelevuutta!

Korkeiden ja matalien jalkojen lisäksi löytyy ns. normali ruokapöydän korkeutta 77 cm.

















Pöytiä löytyy monessa koossa, syvempänä kirjoitus/ruokapöytänä mm. koot: 100x50, 115x50 ja 135x60 cm ja syvyydestä kapeampaa sivupöytää löytyy koot: 100x35, 115x35, 135x35 ja 150x35 cm, valinnanvaraa on siis monenlaista.



















Jalkamalli voi olla kapeneva tai sorvattu, matala tai korkea :) 

Kapenevalla jalalla saa pöydän korkeudella 50 cm, 77 cm tai 95 cm ja sorvatulla jalalla pöydän korkeus on 77 cm

Jalkoja löytyy myös irtoversioina omiin projekteihin, kuvassa näkyvät sekä paaaljon muita :)












Yllä kirjoituspöytä sorvatulla jalalla, sekä alla kapenevalla jalalla. 

Sorvattujalkainen pöytä on vielä puuvalmiina (koivua). Oma mielukuvitukseni näkee pöydässä rouhean kulutetun vaaleanharmaan maitomaalipinnan tai pöytä olisi myös upea kampauspöytä raikkaan valkoisena :)

Alempi pöytä on saanut pintaansa Osmo Colorin puuvahan sävyssä pähkinä, pöytä on ihanan selkeälinjainen ja kuitekin samalla siitä huokuu lämpöä. 




Tämän sivupöydän pituus on jopa 150 cm mutta syvyyttä sillä on vain 35 cm. 
Pituusvaihtoehtoja löytyy monia!


Monenmoisista kokovalinnoista löytyy siis vaihtoehto jokaiselle, aina modernista kodista romanttiseen, pieneen ja kapeaan eteiseen tai vaikka koululaisen läksypöydäksi kaikkine kirjoineen :) Puuvalmiisiin mööpeleihin pääsee valitsemaan värin mielen mukaan joten oman kodin värimaailmaan sovittaminen käy näppärästi, usein kyllä kuulemme että värivaihtoehtoja on liikaa ja tulee valinnanvaikeus, mutta tämä on onneksi vain hyvä ongelma :)


Osa pöydistä ja irtojaloista löytyy:

Tutustu:





Kommentit

Suositut tekstit